metalshow

Afla de ce sa investesti in content marketing, la MarkDay

Prezența în online a oricărui tip de business este vitală. 93% dintre căutările online încep pe un motor de căutare, iar 68% dintre clienți verifică o companie pe rețelele sociale înainte de a realiza o achiziție sau o tranzacție, potrivit unui studiu BrandPoint.

Anul acesta, cele două ediții MarkDay reunesc speakeri naționali și internaționali care vor dezbate numeroase teme de importanță majoră pentru specialiștii de marketing digital.

Luke Brynley – Jones, fondator al Our Social Times, este unul dintre cei mai cunoscuți consultanți de social media din UK. Acesta combină abordarea clară și strategică a marketingului cu incontestabila experiență pe care o deține. Încă dinaintea apariției rețelelor Facebook, Twitter, YouTube sau MySpace, Luke a lucrat cu organizații globale, branduri, celebrități și start-up-uri pe care le-a ajutat să își dezvolte adevarate comunități online, încurajând online engagement-ul.

Acesta vine la Cluj pentru a explica cum se creează un program de content marketing eficient și cum se măsoară rezultatele, totodată va vorbi despre cum se folosește conținutul de marketing și social media pentru a livra ROI. Scopul acestei sesiuni este de a înțelege cum un program de community engagement și un conținut de marketing de înaltă calitate pot fi folosite pentru a aduce vânzări și a livra ROI.

“Spre deosebire de alți experți care tratează Social Media ca pe o artă neagră, Luke reușește să demitizeze întregul concept. Experiența sa profesională a fost de neprețuit în cadrul organizației noastre globale”, spune Bill Douglas, Directorul Departamentului Internațional Customer Communication, Orange Business Services.

Alături de Luke vor fi prezenți la ediția din Cluj–Napoca din data de 31 octombrie: Ilyan Kovatchev, Andre Alpar și Adelina Oprea. Gazda ediției din București din data de 21 octombrie este Michael Leander, speaker și marketing trainer premiat, care va susține 7 workshop-uri însumând cele mai importante aspecte ale marketingului digital.

Înscrie-te acum pentru a beneficia de oferta lunii septembrie!

Cluj- Napoca | Bucureşti

Organizator: Libero Events

Bucuresti, 18.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *