free download 78 travel guides written by experts

Află cum să scapi de parodontoză fără durere

Parodontoza afectează un procent mare de populație, aproximativ 8 din 10 persoane suferind de boală parodontală în diferite stadii de avansare. Specialiștii Life Dental Spa folosesc cea mai nouă și mai eficientă tehnologie stomatologică pentru tratarea sigură a parodontozei – laserul dentar.

Boala parodontală este o afecțiune care se instalează în timp, atunci când pacientul ignoră semnele gingivitei (inflamația gingiei). Gingivita este primul semn de suferință gingivală, care se traduce prin semnele următoare:

  • Schimbarea culorii naturale a gingiei, din roz-pal în roșu-violaceu
  • Durere gingivală
  • Sângerări gingivale la periaj și nu numai
  • Respirație urât mirositoare
  • Retracție gingivală mai mult sau mai puțin avansată

Practic, pe măsură ce gingivita degenereaza in parodontoza, gingia începe să se retragă de pe suprafața dinților și să expună rădăcina – pacientul devenind mai sensibil la consumul de alimente prea reci sau prea calde. Țesutul de susținere al dinților începe să fie din ce în ce mai slăbit, iar dinții capătă diferite grade de mobilitate.

Nu aștepta să se instaleze parodontoza! Recunoști semnele gingivitei? Programează-te ACUM și lasă #LifeDentistii să te trateze holistic!

Tratamentul holistic în Life Dental Spa

Clinica stomatologică Life Dental Spa este un dental spa în centrul capitalei, un loc unde pacienții nu doar că scapă de afecțiunile gingivale și dentare cu ajutorul terapiilor moderne laser, ci au parte și de consiliere personalizată.

Holistic = întregul nu este redus la părțile sale componente. Altfel spus, atunci când un pacient alege să urmeze tratamentul laser al gingivitei sau al parodontozei, nu doar că sănătatea orală este îmbunătățită, dar pacientul învață de la #LifeDentisti despre cum să își schimbe în bine stilul de viață și alimentația, pentru a se bucura de scăderea riscului de recidivă.

,,Este important sa eliminăm si cauza, pe lângă efect. Astfel, pacienții noștri învață să excludă obiceiurile nocive din stilul de viață și se obișnuiesc cu metode mult mai naturale și mai sănătoase de a menține igiena orală, fără să mai utilizeze produse de igienă din comerț, încărcate cu diferiți aditivi și coloranți artificiali și toxici pentru organism.”, afirmă medicul fondator al clinicii Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic.

Bucură-te de beneficiile tratamentului laser pentru parodontoză

Când vine vorba de tratarea efectivă a bolii parodontale, pacienții care se lasă pe mâna echipei Life Dental Spa se bucură de tehnologia ultramodernă MINIM-INVAZIVĂ a laserului dentar care a revoluționat stomatologia clasică. ,,Fără ACE, fără FREZE, fără DURERE!” este deviza Life Dental Spa, clinica stomatologică din București unde laserul aduce multiple avantaje:

  • LIPSIT DE DURERE – pacienții nu trebuie să își mai facă griji în ceea ce privește anestezia sau disconfortul din timpul ședințelor de terapie
  • BACTERICID – distruge bacteriile implicate în dezvoltarea bolii parodontale
  • Stimularea regenerării – gingia se recupereaza rapid
  • Efecte vizibile încă din primele ședinte și valabile pe termen lung

Alege Life Dental Spa!
Intregul concept Life Dental Spa se bucură de un succes promițător, lucru ce reiese usor si din review-urile pozitive și mulțimirile pacienților care au ales echipa de #LifeDentisti, aceștia scăpând de boala parodontală și învățând cum să prevină recidiva afecțiunii.

În scopul de a ajuta și mai mulți pacienți, Life Dental Spa își extinde activitatea și deschide un nou sediu în București, în zona Piața Victoriei, pe strada Frumoasă.

laser parodontozaScapă de parodontoză cu ajutorul terapiei laser fără durere și fără complicații! Alege echipa de profesioniști Life Dental Spa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *