metalshow

Afla cum, ce si de ce sa comunici pe Facebook din Ghidul de Marketing pe Facebook

Cu ocazia conferintei connect |fb, eveniment dedicat fenomenului momentului in social media, Facebook, Prodigy si Evensys lanseaza Ghidul de Marketing pe Facebook. Acest ebook concentreaza intr-un singur loc informatiile de baza necesare utilizarii cu succes a acestei retele pentru a comunica eficient cu consumatorii, date esentiale, instrumente potrivite de promovare si publicitate, glosar de termeni.

Ghidul pune la dispozitia specialistilor in marketing instrumentele necesare pentru a directiona cu succes strategia de comunicare a brandurilor pe Facebook inspre castigarea de noi audiente si chiar impulsionarea vanzarilor. Astfel, cei interesati pot afla care sunt canalele de comunicare oferite de Facebook, cum iti poti promova mesajele prin Facebook si cum sa gestionezi eficient o campanie de comunicare pe Facebook.

“Studiul a pornit de la un fapt concret: Facebook cunoaste in tara noastra un ritm de crestere naucitor, depasind recent pragul de 1,5 milioane utilizatori si ajungand astfel pe locul 6 in lume ca ritm de crestere. Ghidul cuprinde informatii utile, punctuale si foarte realiste despre ce poate oferi Facebook ca si canal de comunicare specialistilor in marketing: vizibilitate, notorietate, audienta, trafic si nu in ultimul rand impulsionarea vanzarilor pentru un brand. Exista insa o serie de reguli in comunicarea in social media, pe care companiile trebuie sa le cunoasca si sa le respecte pentru a fi eficiente pe Facebook, iar micul nostru ghid ofera cateva puncte de sprijin in acest sens”, spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys Consult.

Ghidul poate fi descarcat momentan doar prin accesarea unui QR Code (vezi imaginea mai sus). Pentru a citi codul, doritorii pot dolosi una din aplicatiile disponibile la adresele de mai jos. Utilizatorii de iPhone si terminale Android pot descarca aplicatiile din app stores.

//www.i-nigma.mobi | //get.neoreader.com
//m.mobiletag.com | //get.beetagg.com

Ghidul de Marketing pe Facebook face parte dintr-un set de modalitati de informare, pe care Prodigy le-a reunit sub numele "Strategist". La inceputul lunii iunie, Prodigy a lansat primul newsletter dedicat social media de pe piata locala, sub acelasi nume.

Prima editie connect |fb va avea loc astazi, 16 iulie 2010, la Hotel Novotel si este un eveniment despre retele sociale dedicat fenomenului momentului in social media: Facebook. Timp de o jumatate de zi, persoane active in social media, bloggeri si oameni din online vor discuta despre beneficiile prezentei pe Facebook si despre cele mai eficiente tehnici de gestionare a imaginii brandurilor in aceasta retea sociala. Evenimentul este organizat de Evensys.

DESPRE PRODIGY

Prodigy° este o companie de consultanta in social media fondata in 2008 de catre Cristian Manafu, fost jurnalist in presa de afaceri si actualmente partener in Evensys, cel mai dinamic organizator de evenimente de business din Romania.

Bucuresti, 16.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *