free download 78 travel guides written by experts

Afla ce declara Oana Roman despre aniversarea de 5 ani Antena 2

Numaratoarea inversa continua. Au mai ramas sase zile pana cand surprizele se vor tine lant in super show-ul din 9 aprilie, cu ocazia aniversarii a cinci ani de Antena 2. Pregatirile sunt in toi, atat producatorii cat si vedetele pun la punct ultimele detalii. Nou intrata in familia Antenei 2, Oana Roman, moderatoarea emisiunii “Incredibil”, marturiseste ca este extrem de nerabdatoare sa ia parte, pentru prima oara, la aniversarea postului.

“Sunt foarte incantata si plina de entuziasm pentru ca particip pentru prima oara la aniversarea Antenei 2 in calitate de membru al familiei Antena 2! Am pregatit multe surprize pentru telespectatori si totul va culmina cu show-ul din 9 aprilie pentru care facem cu totii pregatiri! Va fi o seara plina de surprize chiar si pentru noi, moderatorii postului Antena 2, dar mai ales pentru telespectatori, care vor primi si niste premii super cool! De abia astept sa finalizam ultimele detalii privind tinuta si momentele fiecaruia dintre noi! Va fi o seara frumoasa pe care eu o astept cu nerabdare, fiind cum am mai spus, o premiera pentru mine!”, a declarat Oana Roman.

Mai multe informatii despre aniversare, emisiunile Antenei 2, cat si despre concursul desfasurat pana in data de 9 aprilie, pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.antena2.ro si de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/antena2.ro

Din aprilie 2011, Antena 2 are o noua identitate care consolideaza pozitionarea statiei pe un teritoriu inca neocupat pe piata TV din Romania, un teritoriu al talk show-ului monden care iti stabileste agenda discutiilor de a doua zi, de peste tot pe unde mergi. Noua identitate a postului creata in jurul acestui concept este reflectata perfect de slogan, logo, pachete grafice, partea de comunicare si activarea in emisiuni. Sloganul Antenei 2 este din luna aprilie 2011 „Vezi ce vorbesti"; pentru ca aici tot ce se spune se si intampla.

Bucuresti, 03.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *