free download 78 travel guides written by experts

Afla ce au in comun Cristina Herea si Giani Kirita

Prezentatoarea de televiziune Cristina Herea și fotbalistul Giani Kiriță au două lucruri în comun: atașamentul față de copii și dorința de a-i ajuta.

Miercuri, 22 octombrie, Cristina Herea și Giani Kiriță împreună cu Sun Plaza Shopping Center au făcut o bucurie micuților de la Asociația “Ana și copiii” și s-au alăturat pentru un scop umanitar. Cristina a îmbrăcat rochia Prințesei Barbie, a prezentat știri despre Barbie alături de reporterii speciali de la Asociația “Ana și copiii” și a petrecut câteva ore alături de prichindeii care s-au atasat foarte repede de ea. Giani Kiriță a stat alături de copii, a vorbit și a jucat fotbal cu ei, le-a povestit despre Prințesa Barbie și au făcut mici scenete. Copiii au fost foarte încântați de cele două vedete și le-au făcut un tur al asociației. Cristina și Giani au rămas plăcut impresionați de picturile făcute de copii și cu greu s-au abținut din a cumpăra ceva (se făceau pregătiri pentru a participa la târguri de Crăciun). Cu siguranță cei doi vor avea cel puțin o pictură de-a copiilor în casele lor.

Înainte de a veni copiii, Giani și Cristina au făcut câteva fotografii pe care le-au postat imediat pe paginile lor de Facebook.

Acest eveniment face parte din activitatea de CSR demaratã de Sun Plaza Shopping Center ce a constat în donarea cãtre Asociația “Ana și copiii” a recuzitei evenimentului mult iubit de cei mici, “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”, desfãșurat în luna septembrie în cadrul centrului comercial. Donația a avut drept scop sprijinirea activitãților desfãșurate de copiii defavorizați din cadrul Asociației “Ana și copiii”. La evenimentul dedicat donației au fost prezente și alte vedete din showbiz-ul românesc: Eniko Georgescu, Irina Maria Mohora, Sebastian Bodu.

Bucuresti, 27.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *