free download 78 travel guides written by experts

AFI Palace Cotroceni a lansat noul magazin “Povesti cu condimente”

„Poveşti cu condimente” este cel mai nou magazin gastronomic din AFI Palace Cotroceni. Parte a grupului Supremia, cea mai mare companie producătoare de ingrediente alimentare din România, acesta pune la dispoziţia pasionaţilor de gătit o varietate de peste 200 de produse culinare.

“Am început primăvara cu o serie de lansări şi noutăţi în AFI Palace Cotroceni. Dorim să ne surpridem clienţii şi să le oferim posibilitatea de a alege dintr-o gamă cât mai variată de oferte, care să răspundă pasiunilor şi dorinţelor lor. Piaţa de retail este extrem de dinamică şi trebuie să ţinem pasul cu noile tendinţe”, declară Aura Dinu, Marketing Director, AFI Palace Malls Division.

Noul magazin „Poveşti cu condimente” are un elegant design rustic şi impresionează prin prospeţime, calitate şi culoare. Aici, clienţii centrului comercial vor putea gasi o serie de produse, precum condimente naturale (atât sub formă de seminţe, cât şi sub formă de pulbere) şi mixuri de condimente, ierburi aromate, mirodenii, fructe confiate, ingrediente pentru patiserie şi multe alte produse inedite.

Mai mult, din incinta magazinului pot fi achiziţionate şi alte accesorii de bucătărie cu un design atrăgător: şorţuri, mici borcane speciale pentru condimente, mojare, săculeţi din pânză, râşniţe şi multe altele.

„Poveşti cu condimente” întregeşte oferta AFI Palace Cotroceni printr-un spaţiu plin de arome şi savori, ce va fi cu siguranţă inclus printre preferinţele de shopping ale doamnelor şi domnişoarelor.

Pentru mai multe informaţii despre noul magazin puteţi accesa www.povesticucondimente.ro, www.afipalacecotroceni.ro sau pagina de Facebook AFIPalaceCotroceni.

Bucuresti, 17.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *