free download 78 travel guides written by experts

AFI Palace Cotroceni a inaugurat magazinul Desigual

AFI Palace Cotroceni găzduiește un nou magazin în incinta sa, Desigual, și creează mai multe variante de shopping pentru vara care se apropie. Brandul spaniol de haine și accesorii Desigual se remarcă prin culori puternice, combinații atipice și imprimeuri nonconformiste.

Noul magazin Desigual din AFI Palace Cotroceni oferă obiecte vestimentare atât pentru femei, cât și pentru bărbați, ieșind în evidență prin caracteristici definitorii inconfundabile. Hainele create de Desigual plasează magazinul într-o poziție diferențiată față de celelalte branduri concurente, prin atitudinea pe care o exprimă: pozitivism, bună dispoziție, nonconformism, emoție și complicitate. Desigual transmite toate aceste valori celor care poartă hainele și accesoriile, demonstrând că sunt personalități optimiste și puternice.

Fiecare nouă colecție Desigual preia atributele brandului și oferă obiecte vestimentare unice. Culorile vii, croielile atipice, combinațiile funky de materiale, broderii, accente grafice, desene manuale, colaje cu fotografii și graffitti-uri inspirate din arta stradală și din cultura pop sunt definitorii pentru Desigual. Inspirația Desigual vine de la tradiția artizanală spaniolă, ce creeză lucruri manual, cu ajutorul tehnicilor tradiționale.

Noul magazin Desigual completează colecțiile de primăvară-vară din AFI Palace Cotroceni și este deschis de duminică până joi, în intervalul 10:00 – 22:00, iar vinerea și sâmbăta în intervalul 10:00- 23:30.

Pentru mai multe informații despre AFI Palace Cotroceni, puteți accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Bucuresti, 25.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *