free download 78 travel guides written by experts

Affligem, berea belgiana autentica

de abatie, obtinuta prin dubla fermentatie, cu o traditie de 1.000 de ani, este lansata in Romania

Affligem, berea belgianã certificatã de abație, una dintre ultimele 22 de beri de acest tip existente în lume, a cãrei istorie începe în secolul al XI-lea, este acum disponibilã în România. Fiind relevantã pentru gusturile și stilurile de viațã contemporane, Affligem se adreseazã acelora care cautã un gust excepțional pe care sã îl savureze într-un moment de relaxare.

Aceastã bere are o calitate atemporalã, dincolo de tendințe și de modã. Affligem este extrem de apreciatã de cãtre iubitorii de bere, oferind o selecție de sortimente care reflectã extraordinara moștenire, autenticitatea și calitatea desãvârșitã a berii belgiene.

Affligem este importatã în România de HEINEKEN și este disponibilã în douã variante care acoperã o varietate de preferințe și ocazii de consum: Affligem Blondã și Affligem Double. Produsul este îmbuteliat în sticle de 0.3 litri și va fi disponibil în locații premium din toatã țara, din rețeaua retail și horeca.

Berea Affligem a fost creatã în anul 1074 de șase cavaleri care și-au schimbat armurile cu robele cãlugãrești, dedicându-și viața însușirii artei meșteșugãrești a fabricãrii berii și a obținerii unui gust unic. Berea Affligem pãstreazã rețeta originalã‚ Formula Antiqua Renovata, care garanteazã ca gustul deosebit al acesteia sã rãmânã neschimbat și, totodatã, este o combinație perfectã între moștenire și modernitate. O trãsãturã distinctã berii Affligem este dubla fermentație: în fiecare sticlã de bere se adaugã un tip special de drojdie, care aduce gustului berii un plus de maturitate, complexitate și distincție.

"Affligem este o bere deosebitã, contemporanã, care se adreseazã consumatorilor sofisticați, în cãutarea unui plus de rafinament. Calitatea și puritatea berii s-au pãstrat neschimbate de 1000 de ani datoritã respectãrii rețetei originale, care s-a transmis din generație în generație. Suntem încântați sã adãugãm aceastã bere în portofoliul nostru și credem cu tãrie cã va fi pe gustul celor mai exigenți “connaisseuri", a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Brands HEINEKEN România.

Despre Affligem

Cu o tradiție de aproape 1.000 de ani, Affligem este o specialitate de bere premium. Este o bere belgianã certificatã de abație, una dintre cele 22 de beri de acest tip existente în lume. De-a lungul timpului, Affligem a câștigat aurul la o serie de evenimente din industrie, inclusiv la prestigiosul “European Beer Star Awards”. Affligem este importatã în România de HEINEKEN.

Distincții Affligem
· Affligem Blondă a câștigat aurul la “The European Beer Star Awards” în 2007, 2008 și 2012 și argintul în 2006.
· Affligem Double a câștigat argintul la “The European Beer Star Awards” în 2007.

Bucuresti, 14.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *