Shadow

Affidea România, principalul jucător din piaţa locală de servicii de imagistică medicală, deschide o clinică nouă în Sema Parc

River Development anunță închirierea unui spațiu de peste 1.000 mp clinicii medicale Affidea, la parterul clădirii de birouri Berlin din Sema Parc. Tranzacția a fost intermediată de Knight Frank România.

Affidea România, subsidiara locală a Grupului Affidea, lider european în servicii performante de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament, a inaugurat Clinica Affidea Sema, în cadrul Sema Parc, la parterul Clădirii Berlin.
Berlin este una dintre noile clădiri de birouri de clasă A din Sema Parc certificate Breeam Excellent ”in use” și permite acomodarea unei clinici medicale specializate. Clădirea se află în zona vestică a proiectului de reconversie urbană Sema Parc, accesibilă cu ușurință din orice parte a orașului, greație conexiunii directe la infrastructura orașului și la toate mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, stația ”Petrache Poenaru” fiind de altfel în imediata apropiere. Disponibilitatea locurilor de parcare și accesibilitatea cu mașina personală în imediata apropiere a clădirii sunt alte două elemente importante pentru care pacienții și vizitatorii clinicii vor avea tot confortul necesar.

sema par clinica Affidea

„Suntem încântați să încheiem această tranzacție cu o clinică medicală, lider în servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanță. Comunității noastre de afaceri din Sema Parc i se adaugă serviciile medicate specializate, de înaltă clasă, asigurate de o clinică valoroasă.„ – a declarat Tina Vîrlan, Lease Manager River Development.

„Affidea Sema este cea mai nouă clinică din cele 46 pe care Affidea România le deține la nivel național, fiind dotată cu echipamente medicale ultraperformante în care componenta de inteligență artificială (AI) poziționează investigațiile imagistice la un nivel nemaiîntâlnit până în prezent. Așa cum i-am obișnuit pe pacienții noștri, și în această locație, oferim servicii medicale la standarde internaționale, accesibile oricărei categorii de public – atât decontate prin CAS, cât și în regim privat. Pacienții beneficiază de o gamă largă de consultații de specialitate, servicii de diagnostic imagistic ultraperformante, analize de laborator, precum și un centru modern de fizio și kinetoterapie,” a adăugat Răzvan Predica, Countries CEO România și Ungaria.

„Mă bucur că am putut contribui la strategia mixului de chiriași din Sema Parc și că parterul clădirii Berlin din proiect a bifat toate cerințele necesare din brief-ul inițial pentru spațiul pe care l-a căutat Affidea”, a spus Oliver Derksen, Associate Director | Office Division Knight Frank Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *