free download 78 travel guides written by experts

Afacerile Senior Software au crescut cu 18% in 2013

Senior Software a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri cu 18% mai mare față de 2012. Această creștere reprezintă rezultatul eforturilor susținute ale companiei de a oferi soluții software specializate pentru managementul afacerilor și servicii de calitate adaptate nevoilor clienților săi.

Managementul Senior Software anunță încheierea anului 2013 cu o creștere de 18% a cifrei de afaceri, în condițiile în care cel mai recent studiu al pieței de ERP din România publicat de Pierre Audoin Consultants (PAC) prognoza o creștere de doar 4%. Abordarea companiei are la bază o strategie integrată, referitoare la:
· Varietatea funcționalităților specializate pe tipuri de activități, de la managementul relațiilor cu clienții și partenerii cu soluții CRM și SFA, până la gestiunea integrată a întregului lanț logistic cu sisteme WMS și de planificare a aprovizionării.
· Instrumente puternice de analiză și previzionare a datelor, capabile să gestioneze volume mari de date și să ofere în timp real suportul necesar pentru deciziile de business de zi cu zi.
· Tehnologia de ultimă generație utilizată, aceasta acoperind cele mai uzuale medii de lucru: desktop, web și platforme mobile.
· Disponibilitatea soluțiilor oferite, clienții Senior Software putând alege între variantele On Premise și SaaS (Software as a Service) sau pe platforma Windows Azure (soluția cloud de la Microsoft)

„Am reușit să creștem pentru că avem permanent în vedere valoarea adăugată pe care o aducem clienților noștri, care constă atât în calitatea crescută a serviciilor de analiză de business, implementare, training și suport, precum și in know-how-ul și experiența acumulată în peste 200 de proiecte, pe care o oferim sub formă de funcționalități integrate în produsele noastre. Iar ca rezultat al strategiei pe care am adoptat-o, în 2013 am realizat primele implementări ale soluțiilor noastre în afara granițelor, ceea ce demonstrează încă o dată că Senior Software este un furnizor flexibil și competitiv.” Daniel Toma, Director General Senior Software

Soluțiile Senior Software au fost implementate în țări precum Italia, Bulgaria sau Anglia. Astfel, Roma..nia, cel mai mare distribuitor de produse exclusiv românești de pe teritoriul Italiei își gestionează în prezent afacerea cu soluțiile integrate ERP, Business Intelligence, WMS și SFA de la Senior Software, iar managementul grupului Koelner a decis implementarea aceleiași soluții utilizate cu succes în cadrul filialei din România și în Bulgaria.

Printre companiile care au ales soluțiile Senior Software în 2013 se mai numără și:
· Caranda Baterii, al doilea mare producător și distribuitor de baterii și acumulatori din România;
· Herlitz România, reprezența locală a unuia dintre liderii europeni în producția articolelor de marcă din hartie, de birou și de papetărie;
· Terra Agro Invest, importator și distribuitor de produse agricole atât pe teritoriul României cât și pe piețele externe învecinate.
· Roxana SRL, liderul distribuției de bere și băuturi răcoritoare din Bistrița
· Kreativ, importator și distribuitor de materiale de instalații și scule profesionale
· Tuplex Plastic – filiala din România a Grupului Tuplex, cel mai mare distribuitor de materiale plastice din Europa Centrala și de Est.
· Adix Technik – reprezentanța Grupului Adix, un important distribuitor de materiale tehnice din Europa Centrală

„Am ales soluția integrată de la Senior Software și mărturisesc că sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Echipa este formată din oameni cu vaste cunoștinte informatice, contabile și de gestiune, metoda lor de training și implementare este bine pusă la punct astfel încât toți angajații să fie confortabili cu noțiunile necesare operării sistemului. De asemenea, am apreciat foarte mult la Senior Software flexibilitatea, calmul și capacitatea de a se plia la nevoile noastre specifice. Sunt foarte mulțumit că toți angajații mei sunt fericiți cu acest nou sistem care aduce un plus de modernitate și progres firmei Caranda Baterii.“, a menționat domnul Aristide Caranda, Directorul General Caranda Baterii.

Pentru mai multe detalii, accesați www.SeniorERP.ro și www.seniorsoftware.ro.

Bucuresti, 31.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *