metalshow

Afaceri necurate sub nasul autoritatilor

Christian Sabbagh continua investigatiile in cazul „mireselor de imprumut”, maritate in Cirpu

Reteaua de trafic care duce românce în Cipru ca să se mărite, pe bani, cu migranți are conexiuni foarte vechi la noi în țară.

Jurnalistul Christian Sabbagh a urmărit firul investigației și a găsit o sursă care îl cunoaște bine pe pakistanezul implicat în această grupare.


Dezvăluirile sunt de-a dreptul incredibile. Pakistanezul, pe nume Tariq, se află de mulți ani în România și încă din perioada 1995-1996 se pare că avea ocupații mai puțin legale. Potrivit sursei emisiunii „Sabbagh in actiune”, Tariq ar fi falsificat ștampile pentru a întocmi documentația necesară înființării de firme comerciale. Christian Sabbagh vă arată mărturia omului care spune că firmele se făceau într-o zi, în subsolul casei pakistanezului, iar autoritățile nu bănuiau nimic.

Tariq este cel care a introdus-o pe Elena Ducă – femeia căutată de poliția din Cipru – în lumea extrem de profitabilă a traficului de mirese pe bani. El are de multă vreme, potrivit spuselor unui avocat cipriot cu care Christian Sabbagh a stat de vorbă, conexiuni pe insulă. Iar contactele sale nu sunt întodeauna persoane deschise și oneste, spune avocatul. Așa că afirmația Elenei Ducă despre cele 3 cartele prepay pe care Tariq le-ar fi trimis unor “teroristi” e foarte posibil să fie confirmată.

Adevarul este pe cale sa se afle! Echipa “Sabbagh in acțiune” continuă investigațiile și sâmbăta aceasta, de la 21:30, pe Kanal D, unde puteti urmari mărturii zguduitoare despre acest caz halucinant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *