free download 78 travel guides written by experts

AeroVolume, noua mascara de la AVON: pentru gene pana la cer

AVON inovează din nou piaţa cosmeticelor cu o tehnologie de ultimă generaţie în materie de mascara: Zero Gravity. Aceasta este bazată pe cea mai uşoară formulă pentru gene voluminoase, arcuite şi separate.

Noua mascara AeroVolume, a cărei imagine este Antonia, îţi va îmbrăca genele într-o formulă specială, uşoară precum aerul, provocându-te să le ridici până la cer cu fiecare privire.

“Pentru mine ca artist, privirea este esenţială şi trebuie să o evidenţiez cu fiecare ocazie. Tocmai de aceea, mascara pe care o folosesc trebuie să fie cu adevărat specială. Cu AeroVolume, genele mele sunt uşoare ca un fulg, dar efectul mă surprinde de fiecare dată: volum, gene lungi, întoarse şi cel mai important, o privire expresivă care mă ajută să îmi ţin fanii aproape”, spune Antonia.

Formula AeroVolume este îmbogăţită cu fibre care oferă volum individual fiecărei gene, iar periuţa în formă de stea distribuie formula uniform, pentru o arcuire perfectă şi o privire plină de expresivitate.

AeroVolume va fi disponibilă începând cu data de 6 martie 2014 și poate fi comandată prin intermediul Reprezentanților AVON şi, online, pe www.avon.ro.

Bucuresti, 05.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *