free download 78 travel guides written by experts

Aegon România introduce în portofoliu o asigurare pentru servicii medicale oncologice

Compania de asigurări de viață Aegon România, parte a grupului financiar internațional Aegon, își completează portofoliul cu un nou produs dedicat românilor care vor să aibă sprijin financiar şi acces la servicii medicale de calitate. După lansarea serviciului de a doua opinie medicală, Aegon Diagnose.me, compania continuă să investească în dezvoltarea unor asigurări pentru sănătate și aduce pe piață asigurarea Optimist. Aceasta oferă susținere financiară, precum şi de tratament în cazul diagnosticării cu diferite tipuri de cancer.

Reprezentanții Aegon România au decis să lanseze acest produs în contextul în care doar în 2018, peste 83.000 de români au fost diagnosticaţi cu afecțiuni din sfera oncologică, potrivit Global Cancer Observatory (GLOBOCAN), platforma internațională cu cea mai bună actualizare a cifrelor despre cancer. În plus, aceeaşi statistică arată faptul că în fiecare zi 140 de români îşi pierd viaţa din cauza cancerului. Cifra este dublă faţă de cea din 2009.

Asigurarea Optimist a fost realizată în colaborare cu clinicile de radioterapie Amethyst și oferă, în cazul diagnosticării cu orice tip de cancer, un sprijin financiar de 5.000 lei destinat să acopere nevoile imediate ale clienților Aegon, plus acces rapid la tratament specializat în clinicile Amethyst.

Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România: “Cu toții știm, la nivel teoretic, că sănătatea este cea mai importantă. Cu toate acestea, românii continuă să manifeste un interes destul de scăzut pentru cumpărarea unor produse de asigurare medicală. Tendința este să amâni acest moment. Știm, din păcate, din experiența personală a colegilor noștri și nu numai, că atunci când un membru al familiei este diagnosticat cu cancer, ai nevoie repede de bani pentru diferite costuri care pot apărea – investigații suplimentare, deplasarea într-o altă localitate, transportul, cazarea și alte cheltuieli inerente. Asigurarea Optimist oferă exact acest suport: banii pe care să te poți baza la nevoie, plus acces rapid la un tratament personalizat, folosind tehnologii de ultimă generație.”

Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România
Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România

Pentru tratament, asiguratul Optimist se poate programa rapid, fără liste de aşteptare, la clinicile private de radioterapie Amethyst. Pacientul va fi consultat de specialiştii din clinică în maximum 72 de ore din momentul programării. Cazul fiecărui pacient va fi analizat de o echipă medicală multidisciplinară. Dacă asiguratul este contribuabil la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), în momentul accesării serviciilor medicale, va putea urma tratamentul specific oncologic decontat de către stat în cadrul clinicilor private Amethyst. Condiţiile în care pacientul este diagnosticat şi tratat sunt la cele mai înalte standarde. Clinicile dispun de tehnologie medicală de ultimă generaţie şi oferă clienților Aegon accesul la şedinţe de consiliere psihologică şi la consultaţii de nutriţie personalizate fără costuri suplimentare.

Asigurarea Optimist are un cost de 135 lei pe an și este distribuită prin intermediul brokerilor de asigurări care sunt parteneri ai Aegon România: Campion Broker, Safety Broker, Inter Broker, Zurich Broker şi Transilvania Broker. În prezent, echipa Aegon România lucrează la dezvoltarea de noi variante ale asigurării Optimist, pentru a fi siguri că aceasta răspunde optim nevoilor tuturor tipurilor de clienți.

Pentru a putea beneficia de această asigurare, trebuie să ai vârsta cuprinsă între 18 și 64 ani și să nu fi avut boli de natură oncologică, diagnosticate până în momentul încheierii poliței de asigurare. Mai multe detalii despre acest produs se găsesc pe site-ul Aegon România: https://www.aegon.ro/RO-Homepage-Viata/Produsele-noastre/asigurarea_Optimist/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *