free download 78 travel guides written by experts

adviser | chillimedia creeaza pentru echipa CB Richard Ellis

Agentia adviser | chillimedia a castigat pitch-ul de creatie pentru campania de imagine organizat de birourile din Romania ale companiei CB Richard Ellis, lider mondial al pietei imobiliare. Cu peste 300 de birouri in intreaga lume si 17000 de angajati, CB Richard Ellis este un nume de referinta inca de la intrarea sa pe piata romaneasca, in 2001. Scopul campaniei pentru care s-a realizat pitch-ul castigat de adviser | chillimedia este crearea unei platforme care sa ofere bazele unei comunicari unitare a serviciilor oferite de diferitele departamente ale CB Richard Ellis: Office, Residencial, Valuation, Retail, Industrial and Land.

„Tema propusa agentiei a fost provocatoare: mesajul esential transmis de brand-ul CB Richard Ellis este, dincolo de nuante si detalii tehnice, unul simplu dar des intalnit: orientarea catre client. Rolul nostru a fost sa spunem acest lucru intr-un mod creativ si memorabil. Iar brief-ul venit de la client, foarte bine conceput, a jucat un rol important. Si credem ca am facut, astfel, o campanie reusita“, spune Carmen Bruma, Director Executiv al adviser | chillimedia.

Campania se desfasoara la nivel national in presa specializata si in cea de afaceri.

Ideea creativa are la baza o metafora foarte simpla si usor de inteles. O echipa formata din mai multe maini de ajutor „deseneaza“, pe o masa, din elastice de birou, din post-it-uri si alte „rechizite“, contururile proiectelor imobiliare ale clientilor CB Richard Ellis. „E un mod elegant de a vorbi despre parteneriat fara patetisme. CB Richard Ellis transmite, astfel, un mesaj complex despre naturaletea si sinceritatea relatiilor cu clientii. Un mesaj care, pana la urma urmei, se traduce in sentimentul de incredere al clientului“, spune Florin Dumitrescu, Deputy Creative Director la adviser | chillimedia.

Din partea CB Richard Ellis Romania, echipa care a coordonat realizarea campaniei este formata din Roxana Hapan – Marketing Director si Aurora Vasile – Marketing Assistant.

Din partea agentiei, la realizarea campaniei au contribuit: Florin Dumitrescu – Deputy Creative Director, Letitia Moldovan – Art Director, Mihai Grecea – Creative Director, Cristina Nicsulescu – Strategic Planning Director, Raluca Caloianu – Account Executive si Carmen Bruma – Director Executiv.
“Colaborarea pe care tocmai am inceput-o cu agentia adviser | chillimedia s-a dovedit a fi cea mai buna alegere. Echipa si-a demonstrat creativitatea venind cu o idee care atrage atentia inca de la inceput, ajutandu-ne sa transmitem mesajul dorit clientilor nostri – suntem orientati catre nevoile de real estate ale clientilor, oferindu-le consultanta de specialitate si servicii adaptate fiecaruia. adviser | chillimedia ne-a surprins si ne-a molipsit prin entuziasmul cu care echipa si-a prezentat ideea. In concluzie, Good team-Good work”. Roxana Hapan, Director Marketing, CB Richard Ellis Romania.
 
adviser | chillimedia este o agentie full-service care a preluat, in 2005, dreptul de folosire a marcii Adviser. Printre clientii agentiei se numara: MOL Romania, Gillette Romania (brand-urile Gillette, Braun, Oral B – btl), Agfa, Policolor, Macromex – Casa Gruia, Asirom, Elite Coffee Services, Sensiblu, Krka, Lek (Ketonal Gel), MGA – Placofix, Vitacare, United Electric Industry (Vortex – atl), City Grill, Manoil Mall Galati, Alro Slatina.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *