free download 78 travel guides written by experts

ADVICE Students lanseaza a sasea editie Think Strategy

ADVICE Students organizează în perioada 4-15 aprilie o nouă ediţie a şcolii de strategie Think Strategy, adresată tuturor studenţilor pasionaţi de publicitate.

ADVICE Students le-a pregătit studenţilor o serie de 13 workshopuri pe teme de comunicare, susţinute de cei mai importanţi strategi din industria marcomm-ului autohton. Proiectul se derulează pe parcursul a două săptămâni şi îşi propune să atragă cei mai entuziaşti studenţi dornici să inveţe cât mai mult despre componenta strategică a marketingului şi a publicităţii.

Submarinul Think Strategy va poposi anul acesta la Caffffe Creativa, sediul fundației Friends for Friends. Pentru a se îmbarca în călătoria subacvatică spre lumea nevăzută a comunicării, studenţii pot completa formularul de înscriere pe site-ul www.thinkstrategy.ro până pe 27 martie.

Think Strategy este singura şcoală gratuită de strategie în comunicare şi publicitate, pentru studenţi. Ediţia de anul acesta are ca temă strategia din spatele lansării unui produs. Astfel, participanţii vor urmări, în cadrul workshopurilor, fiecare etapă care marchează procesul unei campanii de comunicare pornind de la stadiul de concept până la implementarea efectivă pe piaţă.

Cei 24 de participanţi vor parcurge, milă cu milă, structura unei campanii de comunicare începând cu etapa de cercetare şi continuând cu derularea succesivă a paşilor necesari pentru promovarea eficientă a unui produs:
Ziua 1: Break the ice, crew!
Ziua 2: Diving in. Ce inseamnă strategia în comunicare?
Ziua 3: Make a splash.
Ziua 4: Using the Sonar
Ziua 5: Aye, aye, captain! Moving forward! Full speed ahead
Ziua 6: Periscopes up to creative!
Ziua 7: Here’s the hatch. Stand-out. Then go online!
Ziua 8: Control room calling
Ziua 9: Breathe in, breathe out!

Pentru a vizualiza programul complet și numele invitaților, accesaţi www.thinkstrategy.ro.

De mai bine de 8 ani, ADVICE Students colorează lumea publicităţii cu proiecte încrezătoare, concepute de studenţi pentru studenţi. Din pasiune pentru idei revoluţionare, ADVICE Students comunică deschis perspectivele sale asupra lumii cu oameni pe măsură.

Bucuresti, 14.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *