free download 78 travel guides written by experts

AdVenture promoveaza Caffetin pe piata farmaceuticelor

Agentia de publicitate AdVenture implementeaza campania de promovare Caffetin pe piata autohtona a analgezicelor.

Lansat in Romania in mai 2007 alaturi de AdVenture, analgezicul macedonean Caffetin revine in atentia publica si in  2008 printr-o campanie de activare.

Despre colaborarea cu AdVenture, Oana Costea – Brand Manager Mediplus Exim a afirmat: “La prima intalnire cu AdVenture am descoperit o echipa foarte tanara, foarte entuziasta, care isi dorea sa faca o campanie reusita pentru Caffetin. I-am placut de la inceput! Dupa cateva luni de munca, deadline-uri respectate, multa comunicare, implicare si pasiune, campania Caffetin e in desfasurare! E o campanie cu o expunere foarte mare, cu cel mai bun mix si cel mai bun buget! Ce as putea sa imi doresc mai mult?!`

Campania se adreseaza unui target care cuprinde in principal femeile din mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 35 – 54 de ani, cu venituri medii si mari.

Obiectivele de business ale acestei campanii sunt evidentierea beneficiilor utilizarii Caffetin si cresterea notorietatii si favorabilitatii brand-ului in randul consumatorilor romani .

“Caffetin este un brand cu traditie in 15 tari, iar de-a lungul celor 50 de ani de existenta si-a dovedit eficienta si trainicia, motiv pentru care am convingerea ca va deveni un puternic competitor pentru brand-urile deja existente pe piata romaneasca.” a declarat Diana Focea, Account Executive AdVenture.

Conceptul creativ, care sta la baza campaniei, urmeaza linia de comunicare a sloganului “Caffetin, o durere mai putin!” si porneste de la eficienta dovedita a acestui medicament.
Mesajul de comunicare dezvoltat de AdVenture descrie principalul atribut al medicamentului: ”Durerea dispare imediat!”

Suporturile media utilizate in aceasta campanie sunt: presa nationala cu aparitii saptamanale, lunare si bilunare; 4 proiecte speciale sustinute pe online si un proiect special cu Realitatea TV. Campania a debutat in data de 10 Octombrie si se va finaliza in luna decembrie a acestui an.

Bucuresti, 30.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *