Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

AdVenture comunica “Zilele Basce” pentru Nada Mas

In perioada 25-28 aprilie 2012, restaurantul cu specific spaniol, Nada Mas, invita locuitorii capitalei sa descopere ritmul tobelor din San Sebastian si gastronomia specifica zonei, cu ocazia zilelor basce.

Campania de promovare a debutat cu difuzarea unui spot pe canalele Discovery si TLC, urmand a fi activata si in mediul online in cadrul grupului Mediafax si in reteaua peteava.ro.

Spotul, inspirat din traditia Tarii Bascilor, transpune spiritul local in capitala. Spotul aduce ritmul tobelor din San Sebastian si invitatia de a savura din gastronomia basca cu ocazia evenimentului dedicat.

Inspirat din povestea festivalului Tamborrada, happening-urile “Zilele Basce” amintesc de traditia locala din San Sebastian inspirata din legenda potrivit careia, in jurul anului 1720, un brutar lua apa de la o fantana, pe timpul unei secete. A inceput sa cante, iar un grup de fete din zona a inceput sa bata in bazinul de apa pentru a-l acompania. Spre bucuria bucatarului, apa a continuat sa curga, iar ei au continuat sa cante. La scurt timp s-a format o multime, timpul a trecut, de 300 ani nu a mai fost nicio seceta, iar muzica nu mai inceta, declara Mindu Nicola, reprezentant Nada Mas.

Zilele basce il vor aduce ca invitatul special pe expertul degustator Imanol Jaca si vor celebra traditia zonei timp de 4 zile in centrul Bucurestiului.

Puteti urmari spotul aici si, de asemenea, gasiti intreaga poveste a Festivalului Tamborrada aici.

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *