free download 78 travel guides written by experts

Adunarea generala comuna IAA Romania – UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009

Alegerile au avut loc in plenul Adunarii generale comune IAA Romania – UAPR reunite la IAA House in data de 26 noiembrie 2008 iar membrii celor doua asociatii si-au desemnat reprezentantii prin vot secret.

Nominalizarile s-au exprimat pe parcursul a doua zile si s-au incheiat la ora de incepere a Adunarii Generale.

Comitetul de organizare EFFIE este constituit din 7 persoane (Presedinte si 6 membri) si are rolul de a superviza din punct de vedere tehnic organizarea competitiei si a Galei de Premiere.

Pentru pozitia de Presedinte au candidat 4 persoane iar pentru cele 6 pozitii de membru din comitet au fost 21 de candidati.

Procesul de votare a produs si o surpriza – 2 candidati obtinand acelasi numar de voturi. Prin urmare s-a decis extinderea numarului de membri in comitet de la 6 la 7 in asa fel incat ambii candidati sa fie inclusi pe lista Comitetului.

In urma procesului de votare componenta Comitetului EFFIE 2009 este:

Presedinte: Narcis Horhoianu – Associated Marketing Director P&G Romania

Membri:
Alexandra Olaru – HR & Communication Director Unilever SCE
Mihai Ghyka – Membru al Senatului IAA
Dan Petre – Managing Partner D&D Research
Afrodita Blasius – Managing Partner Bridge Communication
Sorin Blaga – Marketing Director Rompetrol
Stefan Iordache – CEO Leo Burnett Group
Paul Markovits – Senior Brand & Communication Director Vodafone Romania.

Pe parcursul planificarii si organizarii evenimentului, Comitetul va fi asistat de cate un reprezentant din echipa executiva a celor doua asociatii.

“Numarul mare de personalitati care au candidat pentru Comitetul de Organizare EFFIE arata interesul extrem de ridicat pe care industria il are fata de acest festival. Sunt extrem de bucuros de componenta comitetului. Am convingerea ca EFFIE creste an de an. ” a declarat Victor Dobre – Director general IAA Romania.

EFFIE este un festival international sub licenta AMA New York care premiaza eficienta comunicarii. In Romania EFFIE se afla la a 6 a editie si va fi organizat conform traditiei in parteneriat de catre IAA si UAPR

IAA este organizaţie tripartitã, un parteneriat strategic unic, ce reprezinta interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing – de la clienţi şi agenţii de publicitate până la mass media. Este o asociaţie ce cuprinde toate disciplinele implicate în construirea unei mărci şi are o organizare globală, cu baze în 96 de ţări.

IAA Romania are în componenta sa peste 170 de companii, firme care fac publicitate pentru produsele/serviciile lor, medii şi agenţii de publicitate. Obiectivul său este ridicarea standardelor profesionale si etice ale industriei de comunicare din Romania.

Cu ocazia celui de-al 41-lea Congres Mondial IAA, filiala din Romania a primit premiul Golden Tulip Award” pentru cea mai activa si creativa filiala din lume.

Bucuresti, 27.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *