free download 78 travel guides written by experts

Ad:tech/ Paris – zenergy

Saptamana aceasta, 7 si 8 aprilie, la Paris, se desfasoara Ad:tech.

De-a lungul conferintei Zenergy va fi acolo si vom posta pe blogul nostru (www.blog.zenergy.ro) imagini si cele mai interesante comentarii de la conferinta.

Materialele vor scrise in limba romana si va invitam sa le cititi,  preluati si distribuiti publicului cu singura rugaminte de a mentiona sursa 🙂
 
Cine suntem?

Zenergy si-a inceput activitatea ca departament digital al unei agentii internationale de publicitate, la cererea clientilor tot mai dornici de solutii innovative de new media. Succesul a fost imediat si datoram acest lucru in primul rand clientilor care ne-au  oferit posibilitatea de a lucra proiecte “cool” la care am pus multa pasiune.
 
Astfel, in scurt timp am reusit sa dezvoltam proiecte in cele mai dinamice sectoare: telecom, FMCG, banking, asigurari…
Astazi Zenergy este o companie independenta ce are ca scop castigarea unui renume pe piata din Romania si pe cea internationala.
 
Despre Ad:tech (www.ad-tech.com)

Ad:tech este un festival care de mai bine de 10 ani furnizeaza specialistilor din domeniile media, marketing si tehnologie, instrumenetele necesare schimbarii mediului didgital. Cu 10 show-uri pe an in 7 tari (Sydney, Paris, san Francisco,  Singapore, Chicago, Tokyo, London,  New York, Shanghai,  Beijing), Ad:tech este respectat la nivel mondial pentru calitatea vorbitorilor, a workshop-urilor si a exibitorilor.

Ad: tech isi propune sa ofere advertiser-ilor, agentiilor, portalurilor, publisher-ilor si provider-ilor de tehnologie un forum  unic prin   schimbul de idei,  experienta, practici noi, modele emergente si opinii ale expertilor.

In acest moment pot primi mailuri pe adresa andreea@zenergy.ro dar nu pot trimite. Ambele adrese sunt deci valabile.

Bucuresti, 06.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *