bucharest tech week 2021

Adriana Petrescu la aLtitudini maxime

La trei luni de la lansarea proiectului aLtitudini, cea mai recentă revistă de cultură şi societate de pe piaţa românească a reputat un succes neaşteptat. Adriana Petrescu, unul dintre membrii fondatori ai acesteia, a decis să îşi canalizeze toate eforturile în vederea dezvoltării proiectelor culturale şi sociale în care publicaţia aLtitudini este implicată în prezent.

“Evoluţia pe care a înregistrat-o revista aLtitudini la numai trei luni de la lansare ne conferă încrederea că aceasta va deveni în scurt timp cea mai reprezentativă publicaţie de cultură de pe piaţa românească. In măsură să aducă un plus de valoare culturii româneşti, aLtitudini se defineşte prin orientarea cultural liberală şi prin programul democratic, pro-occidental pe care îl promovează. Întrucât un proiect atât de generos necesită alocarea unor resurse semnificative, întreaga echipă aLtitudini a decis să îşi canalizeze eforturile pentru a implementa publicaţia pe piaţă într-un mod optim” a declarat Adriana Petrescu, Managing Director aLtitudini.

Un merit deosebit pentru rezultatele pozitive obţinute până în prezent se datorează echipei extraordinare aLtitudini, echipă fără de care succesul revistei nu ar fi fost acelaşi. „Am ales să mă dedic total acestui minunat proiect. Doresc să îmi susţin echipa şi împreună să construim starea de spirit aLtitudini. A fost o decizie grea, însă am considerat că sunt în faţa unui nou început iar provocările m-au atras întotdeauna”, a mai spus Adriana Petrescu.

Echipa aLtitudini este formată alături de Adriana Petrescu din personalităţi marcante ale vieţii culturale româneşti şi nu numai, precum Ioan Bogdan Lefter, Valentin Protopopescu, Mihaela Michailov, Olga Machin, Iuliana Căpraru, Diana Simionescu. Membri aLtitudini se implică activ atât în activitatea desfăşurată în cadrul revistei, cât şi în numeroase proiecte deosebite precum “Dans Semnal”, supliment lunar de analiză a fenomenului dansului contemporam românesc.

Pentru viitor revista intenţionează să acopere tot mai multe arii de interes, prin intermediul cărora să insufle ceva din spiritul aLtitudini cititorilor săi şi totodată să crească interesul acestora pentru cât mai multe subiecte ce privesc actualitatea vieţii culturale româneşti.

Bucuresti, 25.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *