Shadow

Adriana Cocîrță este numită Prim-Vicepreședinte al Supreme Council of European Business

Adriana Cocîrță a fost numită Prim-Vicepreședinte Supreme Council of European Business (SCEB) miercuri, 19 august 2020, la Palatul Suter, în cadrul unui eveniment restrâns, format din board-ul SCEB România.

Adriana este Vice-Președinte SCEB din anul 2018, moment în care a preluat responsabilitatea ca, alături de colegii din board, să dezvolte organizația, să contribuie la inițierea unor colaborări de afaceri și să promoveze activ atât organizația, cât și pe membrii săi.

Adriana a reprezentat un atu al echipei încă de la începutul mandatului ei de Vice-Președinte, prin aportul constant și suportul necondiționat în dezvoltarea organizației la nivel național și internațional.

Ne bucurăm că alături de întreg bord-ul și comunitatea noastră de business am reușit să ne consolidăm prezența în România și să punem bazele expansiunii noastre în Europa, afirmă Mehmet Sumeroglu, Chairman Supreme Council of European Business.

Nomanizare SCEB

Această numire mă onorează și mă responsabilizează cu atât mai mult cu cât colegii din SCEB și-au pus toată încrederea în mine. SCEB are extrem de mult potențial de dezvoltare și mă bucur că board-ul a văzut în mine persoana potrivită pentru a continua dezvoltarea organizației și proiectele deja începute. Știu că împreună vom reuși să ne atingem toate obiectivele de expansiune și că vom oferi și mai multe beneficii membrilor noștri.

Supreme Council of European Business este o organizație internațională de afaceri cu sediul în București, România. SCEB reunește oameni de afaceri locali și străini, având ca scop să constituie o punte de legătură între instituțiile locale și mediul de business și să creeze noi oportunități comerciale prin depășirea provocărilor specifice globalizării. Organizația are sediu și în Bulgaria, urmând ca până la sfârșitul anului să deschidă și în alte țări din vestul Europei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *