free download 78 travel guides written by experts

Adriana Bahmuteanu transforma o nunta intr-un cosmar

Cum a reuşit vedeta să distrugă cea mai frumoasă zi din viaţa a doi tineri, vedeţi astăzi, la “Plasa de stele”!

Adriana Bahmuţeanu a trecut recent printr-un scandal de proporţii după ce a distrus cea mai frumoasă zi din viaţa a doi tineri! Aflaţi la cununia civilă, cei doi s-au trezit murdăriţi cu cenuşă şi stropiţi cu un furtun de apă de Adriana Bahmuţeanu. Ce motive a avut vedeta pentru a se comporta astfel şi cum a reacţionat când cei doi tineri au provocat un scandal incredibil în văzul lumii, telespectatorii vor descoperi astăzi, la “Plasa de stele”.

Cu ajutorul unui complice, echipa lui Dan Negru a aflat programul Adrianei Bahmuţeanu şi a reuşit să o surprindă într-o zi când mergea liniştită la o întâlnire de afaceri. Astfel, în parcarea hotelului unde trebuia să ajungă vedeta, a fost pusă la cale o cununie civilă. Entuziasmaţi la vederea victimei, logodnicii, actori complice de fapt, o vor ruga pe Adriana să facă o poză cu ei. Pentru ca momentul să fie cu adevărat memorabil, îi vor da şi un tun de confetti pe care ea să-l deschidă deasupra mirilor.

Ceea ce nu ştia însă Adriana, era faptul că tunul de confetti fusese modificat înainte de echipa emisiunii şi conţinea în realitate cenuşă. Aşa că, în momentul în care l-a folosit, vedeta i-a murdărit pe logodnici din cap până în picioare, exact înainte ca aceştia să păşească în faţa ofiţerului stării civile. Coşmarul celor doi logodnici nu se va opri însă aici pentru că victima emisiunii va fi pe urmele lor în continuare, chiar fără să îşi dorească acest lucru.

Astfel, trecând peste acest incident, Adriana Bahmuţeanu îşi va continua drumul către întâlnirea de afaceri pe care o avea programată, crezând că poate a fost un mic ghinion. Realitatea era însă că farsa, bine pusă la cale de maestrul Dan Negru se afla abia la început. Când Adriana s-a întors în parcare şi era pregătită să urce în maşină şi să-şi vadă liniştită de o zi normală, o va aborda un muncitor, rugând-o să ţină câteva secunde un furtun pentru că este singur şi trebuie să-şi termine lucrarea.

Dorind probabil să-şi spele păcatele pentru incidentul anterior, Adriana va accepta propunerea, însă exact în momentul în care va pune mâna pe furtun, pe uşa stării civile vor ieşi ca prin minune tinerii pe care tocmai îi murdărise de cenuşă. Astfel, exact când se pregăteau să treacă pe sub podul de flori, din furtunul ţinut de Adriana va ţâşni un jet uriaş de apă care îi va uda din cap până în picioare. Acesta va fi momentul în care va izbucni şi un scandal în toată regula, Adriana Bahmuţeanu fiind învinovăţită pentru că le-a distrus mirilor cel mai frumos moment din viaţă!

Cum a reacţionat vedeta în această situaţie, telespectatorii vor descoperi astăzi, la “Plasa de stele”.

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *