free download 78 travel guides written by experts

Adrian Verzilă s-a alăturat echipei de PR a PRO TV începând de săptămâna aceasta

Adrian Verzilă s-a alăturat echipei PRO începând cu această săptămână, în funcția de Senior PR Coordinator. În cadrul echipei de PR, Adrian va dezvolta și implementa strategii de comunicare pentru producțiile și vedetele PRO TV coordonate de Cristina Stănciulescu.

Cu o experiență de 6 ani în PR, Adrian a lucrat atât în televiziune timp de 4 ani, dar și pentru companii cărora le-a promovat imaginea prin campanii dedicate.

Adrian Verzila, Senior PR Coordinator PRO TV

“Pentru mine, venirea la PRO TV reprezintă o onoare și provocare în același timp. Mă bucur să fac parte dintr-o echipă foarte creativă, plină de energie și de-abia aștept să mă dedic 100% proiectelor PRO. ”, a declarat Adrian Verzilă, Senior PR Coordinator PRO TV.

“În ultima lună, am adăugat doi noi colegi în echipa PRO TV: Adrian Verzilă (Senior PR Coordinator) și Cristina Stănciulescu (Celebrities PR Manager). Venirea lor reprezintă un pas extrem de important în dezvoltarea echipei de comunicare PRO TV. Ținând cont de experiența și expertiza fiecărui membru al echipei pe care o conduc, sunt ferm convinsă că formula actuală ne va permite să creăm povești de succes pentru tot ceea ce înseamnă PRO TV.”, a spus Cornelia Pițigoi, Head of Corporate Communications PRO TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *