free download 78 travel guides written by experts

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, este invitat la talk-show-ul

"REALITATEA.NET Live"

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR Mugur Isarescu,  va  participa luni, 18 mai, incepand cu ora 13:00, la talk-show-ul online “REALITATEA.NET Live”, prezentat de Letitia Zaharia.

Vasilescu va discuta despre criza de bani lichizi, relaxarea creditelor, acordul stand-by cu Fondul Monetar International (FMI) si trecerea la moneda Euro. 

Utilizatorii vor avea ocazia de a-i transmite intrebari si mesaje pe REALITATEA.NET/ Videochat.

Imaginea lui Adrian Vasilescu este puternic asociata cu cea a lui Mugur Isarescu. De profesie economist, cu atestate in domeniile juridic si jurnalistic, Adrian Vasilescu devine, in 1996, coordonatorul strategiei de comunicare a Bancii Nationale a Romaniei. In perioada 22 decembrie 1999 – 28 noiembrie 2000 il urmeaza pe Mugur Isarescu la Guvern, unde ocupa functia de consilier al primului-ministru. Revine la Banca Nationala, in decembrie 2000, impreuna cu Mugur Isarescu, de asemenea in calitate de consilier si purtator de cuvant al guvernatorului BNR, dedicandu-si intreaga sa activitate domeniului bancar.

Luni, 18 mai, de la ora 13:00, Adrian Vasilescu se va alatura Letitiei Zaharia in studioul „REALITATEA.NET Live” pentru a aduce lamuriri privind politica de creditare, gestionarea crizei de bani lichizi, speculatiile referitoare la adoptarea monedei Euro si schimbarile atrase de cel de-al unsprezecelea imprumut al Romaniei la Fondul Monetar International (FMI), in valoare de 12,95 miliarde de Euro, aprobat la inceputul lunii mai.

Talk-show-ul va putea fi urmarit la adresa REALITATEA.NET/ Videochat, unde utilizatorii vor avea ocazia de a posta opiniile si intrebarile lor pentru consilierul Adrian Vasilescu.

“REALITATEA.NET Live” este talk-show-ul online care prezinta saptamanal oamenii si evenimentele ce pot schimba destinul natiunii, fiind lansat de REALITATEA.NET, portalul de stiri numarul 1 in Romania si cel mai important produs din portofoliul F5 – compania new media a grupului Realitatea-Catavencu.

Bucuresti, 08.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *