free download 78 travel guides written by experts

Adrian Sina lanseaza “De cand te iubesc” in colaborare cu Mihail Gheorghe

Celebrul artist si producator lanseaza astazi “De cand te iubesc”, chiar de ziua lui de nastere, al doilea single din 2018 sub egida proiectului solo, dupa “Un Gram”, lansat in urma cu o luna, tot pe data de 18.

O piesa in colaborare cu Mihail Gheorghe, ce vorbeste despre sentimentele unei povesti de dragoste incheiate, “De cand te iubesc” este al doilea single extras de pe viitorul album al artistului – “18”, al carui nume este inspirat de ziua de nastere a acestuia. Refrenul piesei “De cand te iubesc” este o reinterpretare a refrenului celebrei melodii din Republica Moldova “Boschetar”, semnata de Valentin Bogheanu.

Adrian Sina feat Mihail Gheorghe, De cand te iubesc

2018 se anunta a fi un an incarcat pentru Adrian Sina, lansand deja 4 piese de pe noul EP Akcent – “My Lady” “Stole My Heart”, “Deep in Your Eyes” si “Rendez Vous”. EP-ul este primul material discografic dupa “Love The Show”, albumul vizual lansat in 2016, ce a inclus hit-uri precum “Amor Gitana”, “Push” si “Serai”.

Adrian Sina este unul dintre cei mai prolifici si de succes artisti si producatori romani. Cu peste 3,5 milioane de fani in toata lumea, piesele lansate de acesta atat solo, cat si sub numele Akcent, au depasit un miliard de vizualizari.

Muzica: Valeriu Bogheanu, Adrian Sina
Text: Adrian Sina, Valeriu Bogheanu
Orchestratie: Ackym, Mihail Gheorghe, Liviu Negru
Editor: Roton Music Publishing
© & (P) 2018 ROTON MUSIC
ISRC AUDIO: RO-ROT-18-05001
ISRC VIDEO: RO-ROV-18-05002

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *