free download 78 travel guides written by experts

Adrian si Catalin Paduraru aduc “Frati de vita” la TVR 2

Din 2 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 23.00, TVR 2 aduce telespectatorilor prima şi singura emisiune tv dedicată în exclusivitate vinurilor şi oenoturismului. Gazde vor fi fraţii Adrian şi Cătălin Păduraru – cei care, astfel, extind proiectul lor media început la TVR 2 în acest an de a aduce cultura şi civilizaţia vinului mai aproape de telespectatori.

Noua emisiune “Fraţi de viţă” (producţie TVR) vă invită să călătoriţi alături de fraţii Păduraru pe “Drumul Vinului”, într-o încercare de a cunoaşte mai bine turismul viticol din România şi competiţiile din acest domeniu.

Traseul va include nu doar podgoriile şi cramele renumite, ci şi pe cele mai noi, mai exotice, mai puţin cunoscute. Şi cum vinul bun nu are buletin de identitate, “Fraţii de viţă” nu se vor limita doar la producţiile autohtone şi ne vor ţine la curent cu tot ceea ce este important când este vorba de vinuri cu adevărat valoroase.

De la evenimente sau tehnici de degustare, până la diversele accesorii din domeniu, emisiunea “Fraţi de viţă” va aduce cele mai diverse informaţii şi va deschide larg, pentru noi toţi, porţile “lumii vinului” în care, de regulă, au acces numai cei iniţiaţi.

În ediţia din această săptămână, Cătălin şi Adrian vor porni la Iaşi într-o călătorie în timp şi vor avea parte, apoi, de o surpriză inedită care îi va face să se întrebe dacă nu cumva Jean Michel Jarre a ajuns la Cotnari.

Urmăriţi miercuri seară “Fraţi de viţă” la TVR 2 şi aflaţi despre ce este vorba.

Bucuresti, 31.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *