free download 78 travel guides written by experts

Adrian Oianu si C.E.C. prezinta “Special Fashion Show”

Adrian Oianu si Casa de Economii si Consemnatiuni va invita miercuri, 12 decembrie 2007, ora 20.30 , la Palatul C.E.C. la un eveniment special care va accentua nevoia de integrare sociala a persoanelor cu dizabilitati. Unul dintre scopuri este strangerea de fonduri in vederea continuarii programelor  sustinute de organizatia Special Olympics.

In cadrul acestui eveniment, cei 400 de invitati din domeniul politic, cultural, diplomatic si de afaceri vor putea admira rochiile “Limited Edition” din noua colectie prêt-a-porter semnata Adrian Oianu. Spectacolul va fi sustinut live de Marta Hristea ,Vlaicu Golcea si Electric Brother, prezentat cu instrumente acustice si muzica electronica.

Colectia “Limited Edition” de Adrian Oianu

Noua colectie de rochii prêt-a-porter reprezinta o inspiratie a exuberantei anilor ’20 , adresandu-se femeii puternice, atletice , care stie insa sa isi valorifice feminitatea . Rezumand in cateva cuvinte: un nou set de texturi noi manuale, volum aparent controlat, materiale fluide pretioase, minimal si inspiratie traditionala romaneasca. Colectia va fi completata de accesorii-manusi , oferite de singurul magazin exclusiv de manusi din Romania- Sermoneta Gloves. Hair-stylingul este asigurat de L’oreal Professionel.

Expozitia “Don’t let down” scoasa la licitatie

In cadrul evenimentului, fotografii realizate de Adrian Oianu copiilor cu nevoi speciale , vor fi scoase la licitatie, urmand ca fondurile stranse sa fie folosite in beneficiul desfasurarii programelor sustinute de Special Olympics. De asemenea, cele trei rochii purtate de Mihaela Radulescu, Nadia Comaneci si invitata speciala a serii, vor fi vandute printr-o licitatie tacuta.

Evenimentul organizat de Adrian Oianu, C.E.C. si Special Olympics va fi prezentat de Larisa Claru si Cristian Topescu. La final, invitatii vor avea parte de un moment special, sustinut de Mihaela Radulescu- ambasador Special Olympics , Nadia Comaneci- vice-presedinte Special Olympics si o invitata surpriza.  Povestea evenimentului porneste de la conceptul numarului “3”- un numar sacru, care simbolizeaza depasirea rivalitatii, reprezinta sinteza, rezolvarea, toleranta si acceptabilitatea.

 Bucuresti, 10.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *