Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Adrian Mutu – primul client Ceramic Pro în România

Vineri, 15 septembrie, în cadrul unui eveniment privat la care au participat mai multe personalități a fost lansat la Dumbrava, lângă Târgoviște, primul centru Ceramic Pro din România, o afacere exclusivistă cu produse premium ce se adresează în principal posesorilor de mașini de lux.

Prezent la evenimentul de lansare, Adrian Mutu va fi primul client VIP al Ceramic Pro, el urmând să-și prepare în cursul acestei săptămâni automobilul Porsche Cayenne pe care îl deține.

În spirit de glumă, Ion Crăciunescu – prezent la eveniment în calitate de invitat special a declarat faptul ca el iși va prepara bicicleta cu aceeași tehnologie revolutionară.

lansare Ceramic Pro in Romania

Evenimetul a fost prezentat de Roxana Ciuhulescu, care profitând de atmosfera relaxată l-a descris pe Adrian Mutu ca fiind un iubitor de mașini și femei frumoase.

La lansare au mai participat o serie de autorități printre care senatorul Adrian Țutuianu și deputații Carmen Holban, Oana Vladucă și Claudia Gilia, alaturi de Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște și de o parte din echipa de fotbal FC Chindia Târgoviște.

Ceramic Pro este un sistem de protecţie nanoceramică de ultimă generaţie care oferă automobilelor luciu permanent, rezistenţă la zgârieturi, protectie UV, rezistenţă chimică avansată, efect anti-graffiti, rezistenţă la temperatură (până la 1200 de grade Celsius), efect superhidrofob si îmbunătăţirea culorii.

Ceramic Pro România poate fi găsit în Dumbrava, Dâmbovița (în apropiere de Târgoviște), Str. Pricipală nr. 218 B. Detalii pe www.ceramic-pro.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *