free download 78 travel guides written by experts

Adrian Chirila este noul Quality Control Manager la Senior Interactive

Adrian Chirila ocupa, incepand cu 1 martie 2008, pozitia de Quality Control Manager in cadrul agentiei de comunicare online Senior Interactive. In varsta de 34 de ani, Adrian are o experienta vasta in project management dobandita in companii de renume, la nivel international, ca Nokia sau Vodafone.

In cadrul activitatii sale profesionala, intre anii 2000-2003, Adrian a lucrat la Nokia Networks Helsinki ca Senior Software Engineer. Intre anii 2003-2007 a ocupat pozitia de Senior System Integrator in departamentul Technology and Services Development al Vodafone Romania. Printre activitatile desfasurate aici se numara analiza si design-ul solutiilor tehnice precum si coordonarea proiectelor de dezvoltare de servicii VAS (Value Added Services), in domenii cum cum ar fi: mobile banking, mobile payments, servicii SIM, reincarcarea electronica a cartelei preplatite. Adrian Chirila a absolvit in 1997 Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

 Adrian Chrilia s-a alaturat echipei Senior Interactive in ianuarie 2007,coordonand pina in prezent, din pozitia de project manager, proiecte de consultanta si implementare de programe de e-mail marketing si marketing online bazate pe platforma CRM Salesforce, una dintre cele mai sofisticate platforme de Customer Relationship Management on-demand disponibile la nivel mondial.

Incepand cu martie 2008, Adrian Chirila ocupa in cadrul Senior Interactive pozitia nou infiintata de Quality Control Manager. Activitatea sa urmareste optimizarea si fluidizarea proceselor, a fluxurilor de lucru si a fluxurilor de informatie dintre departamente, precum si dintre firma si clientii sai. Obiectivul principal este asigurarea unei organizari interne solide in vederea cresterii organice sanatoase a firmei, si consolidarea capacitatii firmei de a livra proiecte complexe, la nivelul de calitate cerut de standardele unor clienti mari si foarte mari.

„Adrian Chirila este un profesionist cu viziune si un om special. Ne-am bucurat foarte mult cand ne-a acordat incredere si a venit sa lucreze cu noi, plecand dintr-o companie de renume pentru a ne impartasi viziunea si increderea in potentialul de dezvoltare al comunicarii online in Romania. Adrian ne-a impartasit din experienta lui operationala in proiecte de anvergura dezvoltate de Senior Interactive in 2007. In 2008, pentru a pune in practica noile noastre directii strategice de dezvoltare, l-am rugat pe Adrian sa preia functia de Quality Control Manger, o pozitie ce ii pune in valoare viziunea de ansamblu asupra proceselor companiei noastre, experienta vasta de project management si capacitatea de a integra informatii provenite din surse diverse: client service, creatie, dezvoltare de software, mecanisme de marketing online. Rigoarea si profesionalismul lui sunt la baza calitatii pe care incercam sa o oferim clientilor nostri”, a declarat Mihai Tataru, Managing Partner la Senior Interactive.

Bucuresti, 28.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *