free download 78 travel guides written by experts

AdRevolution de la ADVICE Students

ADVICE Students va invita in acest inceput de an la AdRevolution.

AdRevolution incepe luni 16 Ianuarie si se termina pe 20 ianuarie. Vor avea loc o serie de conferinte pe teme de advertising, iar intre 20-24 februarie vor fi organizate workshopuri si seminarii de advertising.

Program

AdRevolution se va desfasura pe durata a 2 saptamani si va incerca sa prezinte fata reala a pietei autohtone de publicitate.

In prima saptamana, vor fi organizate conferinte (2 pe zi, stil panel) pe teme ca advertising, elemente de marketing (branding, pozitionare), campanii de succes, relatia client-agentie, publicitatea romaneasca,relatia media-advertising, la care se asteapta in jur de 300 de participanti/ conferinta.

A doua saptamana va consta in seminarii si workshop-uri adresate doar participantilor recrutati (30 de studenti), ce vor aborda teme ca: etapele crearii unei reclame, DO-s and DON’T-s in advertising, componenta unei echipe, strategie versus creatie etc.

Mai multe detalii aici

  • 16-20 ianuarie 2006 – seria de conferinte AdRevolution
  • 20-24 februarie 2006 – seminarii si workshop-uri structurate sub forma unei scoli intensive de advertising, scoala care urmareste sa fie recunoscuta de toate agentiile importante si asociatile de advretising din Romania.

Cu cine?

  • nume marcante ale industriei de publicitate, Managing Directors, directori de Creatie, Strategie sau Client Service ale celor mai prestigioase agentii din Romania;
  • top manageri din lumea business-ului romanesc, directori de Marketing, Vanzari  sau de Comunicare, Brand managers;
  • figuri reprezentative din domenii conexe: firme de consultanta de brand, companii de cercetare sau de publicitate neconventionala.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *