Baby Boom Show Virtual

Adolescenta pe muchie de cutit, la “Pe banii parintilor”

Ernest va prezinta vineri, 24 ianuarie, de la ora 20:00, in emisiunea "Pe banii parintilor", de la Kanal D, o poveste incarcata de secrete si rani deschise.

Anca Iacob este o tanara in varsta de 19 ani care urmeaza cursurile unei facultati particulare. De la varsta de 8 ani, de cand mama sa o parasit-o, Anca a crescut cu tatal sau, Ioan. Tatal adolescentei a incercat sa ii ofere fiicei sale o educatie sanatoasa, sa nu duca lipsa de nimic dar, neputand de unul singur, a decis sa o duca pe fata la bunica ei, pentru a-i asigura un trai linistit.

Doi ani mai tarziu, Ioan s-a recasatorit cu Valeria, o femeie buna, care a incercat sa acopere golul din sanul familiei Iacob, sa fie o sotie si o mama devotata. Anca s-a mutat inapoi cu tatal sau insa, cand a aparut pe lume sora sa mai mica, dl Iacob a hotarat ca Anca sa se intoarca la bunica ei, sa locuiasca din nou cu ea pentru a avea intimitate si pentru a invata in liniste. Numai ca Anca a interpretat complet gresit gestul tatalui ei. S-a simtit respinsa, iar comportamentul ei s-a schimbat.

Valeria si Ioan Iacob au decis sa apeleze la emisiunea "Pe banii parintilor" deoarece, in ultima perioada, Anca neglijeaza facultatea, chiuleste foarte mult si risipeste banii pe care sotii Iacob ii ofera tinerei pentru a-si plati scoala.

Investigatia facuta de Ernest si echipa emisiunii “Pe banii parintilor” va scoate la iveala o serie de secrete bine ascunse de Anca, fapte ce o conduc pe un drum gresit, plin de pericole.

Cu cine se intalneste Anca atunci cand lipseste de la cursuri, ce secret major ascunde familiei si pe ce isi cheltuieste banii de facultate, aflati vineri, 24 ianuarie, de la ora 20:00, urmarind un nou episod plin de controverse, in emisiunea "Pe banii parintilor", prezentata de Ernest, la Kanal D.

Bucuresti, 23.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *