metalshow

ADN-ul succesului

Jack M. Zufelt
Editura Curtea Veche

„Asa cum ADN-ul este baza chimica a ereditatii, tot asa si ADN-ul succesului reprezinta ceva pe care-l mostenim.” (p. 22) Iata asadar o alta viziune asupra succesului. Jack M. Zufelt afirma ca „Pentru a obtine ceea ce vreti de la viata, cu oricat de multa satisfactie, va trebui sa identificati cu exactitate ceea ce va doriti cu adevarat.” (p. 23).

In carte se vorbeste despre Dorintele inimii (care sunt „motorul actiunii” – p. 30) si Forta invingatorului („alimentata de pasiune”). „Cand veti constientiza care este sursa propriilor realizari, toate usile se vor deschide larg.” (p. 39) „Cu totii avem o abilitate innascuta de a obtine ceea ce ne dorim cel mai mult, indiferent de obstacolele pe care le intampinam,” (p. 50).

ADN-ul succesului, alcatuita din trei parti, ofera cititorilor intr-o lucrare motivationala, o noua viziune: succesul se poate obtine chiar foarte usor, conditia fiind sa se asculte chemarea interioara. Modul in care se poate realiza acest lucru, domeniile de aplicare, multiple exemple (printre care si pe cel al autorului), mesaje si sfaturi ale unor persoane foarte cunoscute (media, afaceri etc.), toate se regasesc in aceasta carte care le poate fi de folos multora.

Concluzia?

„Fiti gata sa deveniti tot ceea ce puteti sa fiti.” (p. 259)

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti parerea dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *