free download 78 travel guides written by experts

Admitere UNATC ”I.L. Caragiale” anul universitar 2015-2016

Încurajăm creativitatea din 1948!

Începând cu data de 1 septembrie 2015, UNATC ”I.L.Caragiale” îi așteaptă pe toți cei pasionați de studii în domeniile Teatru și Cinematografie să se înscrie la concursul de admitere, pentru anul universitar 2015-2016. Oferta universității noastre acoperă o mare diversitate de specializări aferente celor două domenii fundamentale Teatru și Film, acestea fiind structurate pe toate cele trei niveluri de studiu – licență, masterat, doctorat. Așadar, oricine dorește să își dezvolte sau aprofundeze calitățile creative și talentul, va găsi la UNATC ”I.L.Caragiale” cea mai potrivită ecuație a reușitei artistice.

Cu o tradiție de peste 60 de ani, UNATC ”I.L.Caragiale” reprezintă un centru al excelenței și creativității în Teatru și Film întemeiat pe o serie de principii la care ținem foarte mult: sensibilitatea și căldura umană specifică învățământului vocațional, grijă pentru dezvoltarea individuală a fiecărui student, profesori cu renume în plan național și internațional, acces la cunoaștere și resurse educaționale, săli de spectacole și laboratoare de film echipate la standarde și nu în ultimul rând deschidere spre societate și comunitate. Suntem mândri de reușitele studenților noștri și întotdeauna entuziasmați să întâmpinăm cu brațele deschise noua generație.

Specializări Facultatea de Film

– Ciclul I licență: Regie de film și televiziune, Imagine de film și televiziune, Multimedia: Sunet-Montaj, Comunicare audiovizuala;
– Ciclul II master: Arta regiei de film, Arta imaginii de film, Arta montajului de film, Arta sunetului de film, Scenaristică de film, Filmologie, Producție de film, Film de animație.

Specializări Facultatea de Teatru

– Ciclul I licență: Actorie, Păpuși-marionete, Coregrafie, Regie teatru, Scenografie, Teatrologie;
– Ciclul II master: Arta actorului, Pedagogie teatrală, Păpuși-marionete, Teatrul de animație, Arta Coregrafică, Arta regizorului de teatru, Scriere dramatică, Scenografie, Design de lumină și sunet în artele spectacolului, Teatrologie, Management și marketing cultural.

Domenii studii de Doctorat: Teatru şi artele spectacolului şi Cinematografie şi media

CALENDAR ADMITERE 2015-2016

Ciclul l Licență – Facultatea de Film
             Înscrieri: 1-3 septembrie 2015
             Susținerea probelor: 7-18 septembrie 2015

Ciclul l Licență – Facultatea de Teatru
             Înscrieri: 2-4 septembrie 2015
             Vizionarea filmelor: 5-6 septembrie 2015
             Susținerea probelor: 7-19 septembrie 2015

Ciclul II Master – Facultatea de Film
             Înscrieri: 15-16 septembrie 2015
             Susținerea probelor: 17-19 septembrie 2015

Ciclul II Master – Facultatea de Teatru
             Înscrieri: 10-11 septembrie 2015
             Susținerea probelor: 13-17 septembrie 2015

Ciclul III Doctorat
             Înscrieri: 15-17 septembrie 2015
             Susținerea probelor: 21-22 septembrie 2015

Din dorința de a simplifica procedura de înscriere, în acest an, toți candidații pot completa formularele necesare on-line, pe site-ul nostru oficial:  www.unatc.ro. De asemenea, înscrierile se pot face și după procedura clasică, la secretariatele celor două facultăți. Pentru a consulta programul secretariatelor, vă rugăm să accesați site-ul.

Bucuresti, 28.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *