free download 78 travel guides written by experts

Adliners semneaza noul site Holbina,

cel mai luxos resort de pescuit si bird-watching din Delta Dunarii

Pentru noua identitate online a resort-ului Holbina-Trei Bibani, echipa Adliners si-a gasit inspiratia chiar la fata locului, in complexul din apropierea lacului Razim din Delta Dunarii.

Site-ul isi intampina vizitatorii cu un clip de prezentare emblematic, pentru a evidentia rafinamentul caracteristic unui “private resort”, evident la Holbina inca de la sosire.

Acesta evoca stransa legatura dintre spiritul salbatic al deltei, confortul caracteristic Holbina si experienta unica de pescuit.

In completarea clipului video, fotografiile si liniile de design subtile si contrastante accentueaza simplitatea eleganta de la Holbina Trei Bibani si invita la explorare.

Si pentru ca explorarea sa fie mai accesibila si mai placuta pentru fiecare oaspete, Adliners a optat si pentru o solutie de optimizare SEO, a promovat resort-ul pe tripadvisor.com si a imbunatatit localizarea complexului pe GoogleMaps.

Echipa Adliners este Florin Gaina – Web Designer, Gabi Romosan – Copywriter si Florentina Dragomiroiu – Digital Manager.

Infiintata in 2011, Adliners Communication, www.adliners.ro ajuta la comunicarea Brandurilor on-line prin creativitate si eficienta. Din portofoliu: Doncafe Brasserie, Programul 1000 de zile, Pizzicato, Moldova Mall, Restaurant Diplomat.

Bucuresti, 10.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *