free download 78 travel guides written by experts

Adliners se TERMOrelaxeaza dupa ce a creat noul site ProBCA

Noua identitate a Organizatiei Patronale a Producatorilor de BCA din Romania a fost pusa cu success in mediul on-line de Adliners Communication. www.probca.ro este un site de prezentare cu o imagine moderna, in linii de design simple si de impact. Site-ul povesteste despre tipurile de proiecte care se pot realiza din BCA, noutatile in domeniu si prezinta membrii Organzatiei Patronale.

Campania de promovare s-a desfasurat printr-o serie de bannere interactive care conduc pe site.

Obiectivul principal al acestui proiect este pozitionarea produsului BCA ca lider pe piata materialelor de constructii, totodata urmarindu-se si promovarea avantajelor catre cei care vor sa construiasca cu BCA: eficienta energetica, rezistenta la foc, durabilitate si siguranta structurala si nu in ultimul rand, un material ecologic.

Echipa Adliners care a creat noul web site www.probca.ro este Andrei Galeata, Arhitect-Designer si Florentina Dragomiroiu – Digital Manager.

Din partea PROBCA: Mirela Delegeanu– Director Executiv.

Infiintata in 2011, Adliners Communication ajuta la comunicarea Brandurilor on-line prin creativitate si eficienta. Din portofoliu: Doncafe Brasserie, Programul 1000 de zile, Pizzicato, Moldova Mall, Restaurant Diplomat.

Bucuresti, 12.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *