Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Adina Trandaf, noul Managing Director al Oxygen

Agenția integrată de comunicare Oxygen își continuă procesul de consolidare la nivel executiv și o numește pe Adina Trandaf în poziția de Managing Director, responsabilă cu gestionarea activităților operaționale, implementarea viziunii strategice și atingerea obiectivelor de business, urmând să coordoneze echipa agenției, formată din aproape 60 de profesioniști în comunicare.

Cu aproape zece ani în Oxygen, din care în ultimii șase a ocupat funcția de Client Service Director, Adina Trandaf a acumulat experiență consistentă în comunicare, client service, formarea oamenilor și coordonarea echipelor.

Licențiată în Marketing și cu un Masterat în Comunicare Managerială și Resurse Umane, Adina Trandaf a fost direct responsabilă în ultimii ani cu dezvoltarea echipei Oxygen și a jucat un rol important în fuziunea cu Frank Group anul trecut, precum și în configurarea ulterioară a departamentelor în agenție.

Adina Trandaf
Adina Trandaf

„Empatia și încrederea în oameni sunt cele mai importante valori pe care le-am dobândit de-a lungul timpului și pe care, în Oxygen, le-am consolidat și împărtășit în lucrul cu echipa, partenerii și clienții. Avem obiective ambițioase, pe termen lung, de a crește businessul, de a dezvolta echipa și de a aduce plus valoare clienților, și sunt determinată să ofer sprijinul necesar pentru îndeplinirea lor”, a declarat Adina Trandaf, Managing Director Oxygen.

„Adina este, în primul rând, un om cu un caracter remarcabil, care a înflorit în ultimii ani, respectat și iubit de întreaga echipă. Cu înțelepciune, gândire analitică și multă pasiune pentru ceea ce facem, Adina a fost fundamentală în ultimii ani în formarea, mentoratul și consolidarea echipei Oxygen, precum și în fluidizarea proceselor de business. Numirea ei în rolul de Managing Director a venit firesc în evoluția ei profesională, dar și în evoluția agenției”, a declarat Tereza Tranakas, fondator & CEO Oxygen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *