free download 78 travel guides written by experts

Adina Pintilie, regizoarea premiată cu Ursul de Aur la Berlinale, invitată la Rezidența BRD Scena9

Pe 9 mai, de la ora 19.30, o nouă ediție a Intersecțiilor de Miercuri din cadrul Rezidența Scena9 – Hotspot Cultural BRD le aduce față în față pe scriitoarea Ana Maria Sandu și invitata ei, Adina Pintilie, regizoarea filmului „Nu mă atinge-mă/Touch Me Not”, premiat cu Ursul de Aur la cea de-a 68-a ediție a Festivalului de Film de la Berlin.

adina pintilie rezidenta BRD scena9

„Ne bucurăm să o avem ca invitată pe Adina Pintilie în cadrul Intersecțiilor de Miercuri, într-un dialog despre ce înseamnă să faci lucrurile diferit și cum este să câștigi premiul cel mare la Berlinale pentru lung-metraj de debut”, spune Georgiana Nica, Junior Brand Communication Manager BRD – Groupe Société Générale.

„Adina Pintilie e o regizoare pentru care căutările sunt extrem de importante. Dacă ar fi să găsesc un singur cuvânt care să i se potrivească, aș zice experiment. Înainte de «Nu mă atinge-mă» a făcut câteva scurtmetraje și documentarul «Nu te supăra, dar…». Nu întâmplător, de numele ei se leagă și Bucharest International Experimental Film Festival (BIEFF). O să vorbim la Intersecțiile de miercuri despre ce înseamnă să fii atipic, despre câtă determinare îți trebuie să duci la capăt niște proiecte despre care ceilalți îți pot zice că sunt imposibile, despre intimitate, frică și fidelitatea cu care camera poate traduce ce simțim”, spune Ana Maria Sandu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *