free download 78 travel guides written by experts

Adina Halas concureaza la emisiunea “Mama mea e cea mai buna!”

Emisiunea "Mama mea e cea mai buna!", difuzata duminica, de la ora 20.00, la Kanal D, va avea o concurenta cunoscuta publicului din Romania: este vorba de fosta prezentatoare TV Adina Halas (33 de ani), mama unui baietel in varsta de 3 ani si jumatate, Serghei.

Povestea ei de viata este mai putin cunoscuta publicului, Adina Halas fiind o prezenta discreta in ceea ce priveste viata personala. In 2011, Adina l-a cunoscut pe Lucian Hugeanu, antrenor de fitness si fost multiplu campion la ciclism. Intre cei doi s-a legat o dragoste puternica, inca la prima vedere. Dupa ce Lucian i-a cerut mana ca-n filme, a urmat o nunta ca-n povesti. Venirea pe lume a lui Serghei a fost pentru Adina un adevarat miracol.

"Cand mi-am vazut prima oara copilul am avut o senzatie foarte greu de descris… aveam in fata ochilor cea mai frumoasa persoana din lumea asta!", a povestit vedeta.

Perioada sarcinii i-a adus Adinei un surplus de 30 de kilograme, de care a scapat insa prin miscare si un regim de viata sanatos.

In prezent, rolul de mamica este cel mai important in viata Adinei Halas, iar vedeta va face totul pentru a demonstra, la "Mama mea e cea mai buna!", cat de bine se pricepe sa isi educe copilul. Insa nu intotdeauna deciziile ei vor fi pe placul specialistilor de la "Mama mea e cea mai buna!".

Cum se va achita Adina Halas de sarcinile materne si daca va demonstra ca este un model demn de urmat in aceasta privinta, aflati duminica, de la ora 20:00, urmarind emisiunea "Mama mea e cea mai buna!".

Bucuresti, 23.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *