free download 78 travel guides written by experts

ADIENT TRIM Ploieşti şi alte 7 fabrici ADIENT din România au sărbătorit, la unison, Ziua Naţională

Cei 1.900 de angajaţi ai ADIENT TRIM Ploieşti au sărbătorit anul acesta la unison, Ziua Naţională a României, alături de alţi 4.700 de colegi din unităţile de producţie pe care ADIENT le deţine în ţara noastră. Sub deviza “8 fabrici, o singură echipă”, compania şi-a propus să transmită un mesaj unitar şi să deschidă un dialog despre valorile comune ADIENT, prezente indiferent de locaţie: profesionalismul, performanţa şi spiritul de echipă.

Astfel, în perioada 30 noiembrie–2 decembrie, uniformele de lucru au fost înlocuite de o ținută aniversară cu motive populare românești, iar în fiecare fabrică au fost amenajate zone speciale, cu obiecte tradiționale aduse chiar de către angajați, obiecte ce așteptau să fie redescoperite și admirate. De asemenea, toți cei prezenți au primit, daruri simbolice, menite să le amintească de acest moment.

“Sunt lucuri care ne unesc, în orice oraş ne aflăm şi orice post ocupăm: avem în comun motivaţia de a deveni în permanenţă mai buni, avem mândria de a face parte din familia ADIENT, avem dorinţa de a construi un viitor frumos pentru noi şi generaţiile viitoare. De aceea, alături de ceilalţi Directori de Resurse Umane ADIENT, am decis să marcăm împreună Ziua Naţională a României şi să le transmitem tuturor colegilor că, în esenţă, suntem o singură echipă, echipa ADIENT” a spus Carmen Bărbulescu, HR Plant Manager ADIENT TRIM Ploieşti.

Proiectul comun ADIENT realizat cu ocazia zilei de 1 Decembrie este o premieră pentru companie, la nivel naţional şi s-a bucurat de un real succes în rândul tururor angajaţilor. Acţiuni similare vor fi organizate în perioada următoare.

Adient colaj

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De peste 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini.

ADIENT TRIM Ploieşti are în prezent peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *