free download 78 travel guides written by experts

ADIENT TRIM Ploiești își extinde echipa și angajează acum 200 de operatori mașină de cusut

Vești bune pentru prahovenii aflați în căutarea unui loc de muncă: ADIENT TRIM Ploiești, companie specializată în fabricarea de tapițerii auto, își consolidează capacitatea de producție și angajează 200 de persoane pentru funcția de operator mașină de cusut. Oferta include salarii atractive și beneficii peste media pieței, dar și siguranța unui loc de muncă stabil și oportunități profesionale pe termen lung.

Campania de recrutare a fost inițiată în urma unei creșteri a volumelor, odată cu revenirea pieței auto. Produsele realizate la ADIENT TRIM Ploiești s-au remarcat prin nivelul Premium de calitate, ceea ce a permis companiei să câștige și să păstreze încrederea clienților săi – producători de top, la nivel mondial – chiar și într-un context dificil.

De ce să te angajezi la ADIENT TRIM Ploiești?

ADIENT oferă un mediu de lucru la cele mai înalte standarde, în cadrul unei fabrici prospere. Pe lângă un salariu atractiv, angajații beneficiază de prime, bonusuri de performanță, tichete de masă, ore suplimentare plătite cu 200% și spor pentru ore de noapte.

Adient logo

Cum poți aplica?

Cei interesați de un loc de muncă în cadrul ADIENT TRIM Ploiești, pot suna pentru detalii, la numărul de telefon 0372 447 914 sau pot veni direct la interviu, de luni până vineri, la ora 07:00, la sediul ADIENT din Parcul Industrial Ploiești, strada Conului, nr. 3.

,,Fabrica ADIENT TRIM Ploiești este un reper în materie de performanță și profesionalism, ceea ce ne-a permis să mergem înainte, chiar dacă am trecut printr-o perioadă dificilă. Industria auto dă semne clare de revenire, iar cererea a crescut considerabil. Clienții noștri au încredere în noi și se bazează pe produsele de calitate pe care le realizăm – drept urmare, avem nevoie de noi colegi care să se alăture echipei ADIENT,” a spus Adrian Diță, Plant Manager ADIENT TRIM Ploiești.

,,Datorită angajaților noștri am ajuns astăzi să fim recunoscuți ca fiind o fabrică de top. Creștem împreună, iar acum avem nevoie de noi profesioniști care să ni se alăture în drumul nostru spre performanță. Dacă și tu vrei să faci parte din echipa ADIENT și să îți construiești o carieră de succes, te așteptăm,” a declarat Carmen Bărbulescu, Plant HR Manager ADIENT TRIM Ploiești.

Standarde înalte de protecție împotriva Covid-19

ADIENT TRIM Ploiești asigură, în mod gratuit, mijloace de protecție pentru toți angajații: măști produse chiar în cadrul companiei, dezinfectanți, distanțare socială la cantina fabricii și igienizare periodică în fabrică.

ADIENT TRIM Ploiești este fabrica de referință pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. De peste 16 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini.

ADIENT TRIM Ploiești are în prezent peste 1.800 de angajați. În fiecare an, tapițeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești se regăsesc pe mai mult de 750.000 de mașini din întreaga lume. Producția se realizează folosind utilaje de ultimă generație, iar calitatea extrem de ridicată a produselor și profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internațional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajați și deține opt unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *