free download 78 travel guides written by experts

ADIENT TRIM Piteşti, lider în Topul Firmelor din Argeş şi în 2019

ADIENT TRIM Piteşti a obţinut locul I pentru excelenţă în afaceri, la categoria întreprinderi foarte mari, în cadrul celui mai important eveniment local de business – Topul Firmelor din Argeş, Ediţia XXIV. Este al treilea an consecutiv în care compania ADIENT este desemnată lider al clasamentului şi îşi reconfirmă, astfel, rolul central în comunitate.

Anunţul a fost făcut în cadrul galei la care au participat peste 300 de reprezentanţi ai mediului de afaceri din judeţul Argeş. Distincţia i-a fost îmânată Amaliei Săceleanu, Directorul Sucursalei ADIENT TRIM Piteşti, de către George Caval, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

„ADIENT TRIM Piteşti ocupă, încă o data, locul I în Topul Firmelor din Argeş. Aceasta este partea văzută şi suntem extrem de onoraţi să primim acest premiu. Însă în spatele acestor rezultate se află munca de zi cu zi a unei echipe performante, care realizează produse la cele mai înalte standarde de calitate. Vreau să le mulţumesc pe această cale colegilor mei pentru că au făcut posibil acest titlu, prin implicare, respect şi spirit de echipă. Viitorul ni-l construim împreună!”, a declarat Amalia Săceleanu.

Topul Firmelor din Argeş este o iniţiativă a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, cu scopul de a recunoaşte şi a aprecia performanţa companiilor.

ADIENT Locul I

În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica Adient Trim din Piteşti se regăsesc pe mai mult de 1.150.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional. Fabrica ADIENT din Piteşti are în prezent peste 2.200 de angajaţi.

ADIENT este prezent în România din anul 2000, unde are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi opt unităţi de producţie: Jimbolia (mecanice şi mecanisme metalice), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia şi accesorii metalice), Ploieşti (tapiţerie), Piteşti (tapiţerie). Misiunea companiei este să fie cel mai mare furnizor de scaune auto din lume, performanţă de piaţă realizată datorită costurilor, calităţii, execuţiei şi satisfacţiei clienţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *