free download 78 travel guides written by experts

adidas ureaza succes Echipei Nationale la EURO 2008

adidas a organizat astăzi ceremonia de înmânare a tricourilor cu mesajele suporterilor pentru Echipa Naţională. Evenimentul a avut loc la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia cu participarea Dlui. Dimitris Karakassis  – General Manager adidas România, Dlui. Ionuţ Lupescu, Director General FRF şi a membrilor Echipei Naţionale, Cristi Chivu şi antrenorul Victor Piţurcă. Ceremonia de astăzi completează campania iniţiată de adidas cu ocazia lansării noului tricou al Naţionalei. În data de 24 martie 2008 adidas a lansat noul echipament al Echipei Naţionale de Fotbal a României în cadrul unui eveniment special, dedicat suporterilor.

Începând cu data de 24 martie adidas a implicat suporterii într-un alt proiect special dedicat de această dată Echipei Naţionale. Tricouri imense au fost expuse în cele mai importante mall-uri din Bucureşti, dar şi din ţară, în oraşe precum Iaşi, Cluj, Timişoara. Sute de suporteri au avut şansa să îşi lase mesajele către jucători pe tricourile gigant.

“Hai România!, “Baftă la EURO 2008!”, “Să ne duceţi în Finală!”- au fost printre cele mai frecvente urări ale suporterilor pentru jucători.

“adidas urează la rândul său mult succes Echipei Naţionale de Fotbal a României la Campionatul EURO 2008. adidas şi FRF au fost întotdeauna buni parteneri şi suntem siguri că vom sărbători în continuare mari reuşite împreună. Este vizibilă susţinerea şi aprecierea enormă pe care jucătorii o au din partea suporterilor şi suntem fericiţi că

am creat o punte de legătură între Echipă şi suporteri, reuşind să aducem la cunoştinţa jucătorilor aceste mesaje de suflet ale românilor pentru ei, a declarat Dl. Karakassis.

Ioan Angelo Lupescu, Directorul General al FRF, a declarat la rândul sau: "Salut, în numele Federatiei Române de Fotbal, demersul întreprins de vechiul nostru partener oficial, adidas, de a apropia si mai mult suporterii români de echipa noastra nationala. Este o initiativa care, iata, a fost încununata de un deplin succes, fapt care vorbeste de la sine despre ceea ce înseamna Nationala noastra pentru fani. Multumim pentru sustinerea pe care o avem din partea adidas si din cea a suporterilor, pe care îi dorim, la finele participarii la EURO, mândri de jucatori".

Bucuresti, 30.05.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *