free download 78 travel guides written by experts

adidas si Stella McCartney continua colaborarea de succes

pana in 2010

adidas si Stella McCartney au anuntat semnarea unui contract de colaborare pana in 2010. Parteneriatul dintre adidas si Stella McCartney a debutat anul trecut prin colectia primavara/vara ‘05, care s-a bucurat de o distributie exclusiva, limitata in principal la Statele Unite si Japonia. In prezent distributia s-a extins la 400 de magazine din 40 de tari, ceea ce a insemnat o triplare a vanzarilor produselor din colectia adidas Stella McCartney.

Hermann Deininger, adidas Global Brand Creative Director: “Succesul global al colectiei continua sa intreaca asteptarile noastre. adidas si Stella McCartney au descoperit in mod evident o nevoie a pietei. Suntem foarte incantati sa continuam acest parteneriat plin de inspiratie”.

adidas Stella McCartney este un concept unic pentru femei, care imbina performanta si functionalitatea cu stilul. Colectia Stella McCarnety cuprinde 4 linii: Running, Gym, Swimming si ultima introdusa pe lista, Tennis, incepand cu colectia primavara/vara 2006.  De altfel, Maria Kirilenko, jucatoare profesionista de tenis, a fost aleasa in ianuarie 2006 imaginea liniei de tenis adidas StellaMcCartney.

Nota: adidas ofera produse din trei divizii diferite: Sport Performance (tehnologii de varf), Sport Heritage (modele Originals ), Sport Style (Y-3, design sportiv inspirat de colaborarea cu Yohji Yamamoto). Colectia adidas Stella McCartney este parte a diviziei Sport Performance
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *