free download 78 travel guides written by experts

adidas si Hot Wheels®

adidas si Hot Wheels® au anuntat parteneriatul global de marketing prin lansarea unei linii exclusive de pantofi pentru baieti de la 4 la 10 ani. Aducand impreuna doua dintre cele mai cunoscute marci din lume, aceasta colaborare unica impleteste performanta adidas in incaltaminte cu sufletul masinilor de la HotWheels.

Colectia initiala de pantofi include trei linii: MudRacer inspirat de actiunea intensa din motocross si BMX; RallyRacer inspirat de adrenalina lumii curselor de raliuri si StreetRacer inspirat de atitudinea skateboarding-ului si intrecerilor urbane. Toti pantofii combina forta si designul de incaltaminte adidas cu esenta marcii Hot Wheels® – viteza, putere si  performanta – pentru a produce o industrie de top a colectiei de pantofi pentru baieti.

Richard Dickson, Senior Vicepresedinte Mattel: “Este un parteneriat fantastic Hot Wheels®. Suntem incantati sa lucram cu un brand de top in lumea sportului si colectia combina cu adevarat punctele forte ale brand-ului nostru pentru a crea o colectie de calitate, pe care baietii o vor iubi”. 

Eric Huban, Global Kids Business Unit Manager adidas divizia incaltaminte pentru copii: “Suntem foarte bucurosi pentru aceasta oportunitate de a ne asocia cu  Hot Wheels® pentru aceasta colectie.  Acesti pantofi sunt unici pe piata de incaltaminte si Hot Wheels® este partenerul perfect pentru a ajuta adidas sa exprime performanta, viteza si atitudinea acestor pantofi pentru copii”.

Distributia globala va include merchandising si programe de promovare, incluzand pachete speciale adidas care integreaza graficul de foc de la Hot Wheels® cu clasicul design cu trei dungi adidas.  Fiecare cutie va contine si una din cele trei masini unice 1/64 Hot Wheels® care este in legatura directa cu tema si graficul fiecarui pantof. Aceste masini promotionale Hot Wheels® sunt primite gratis la cumpararea unei perechi de pantofi adidas.

Hot Wheels® si marcile asociate sunt detinute si folosite sub licenta Mattel Inc. © 2005 Mattel, Inc. all Rights Reserved.

In Romania pantofii Hot Wheels® sunt disponibili in magazinele adidas incepand cu luna februarie la pretul de 222 RON.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *