free download 78 travel guides written by experts

adidas prezinta noua minge a finalei UEFA Champions League 2011, “Finale London”

– Design inspirat de oraşul gazdă, Londra –

adidas “Finale London”, noua minge oficială de joc pentru finala UEFA Champions League, va intra pe teren pe 28 mai, la Londra. Mingea a fost lansată joi de către Salomon Kalou de la FC Chelsea şi Smir Nasri de la FC Arsenal pe stadionul Wembley.

Designul mingii "Finale London" încorporează celebrul logo în formă de stea al competiţiei şi o grafică inspirată de Londra, inclusiv logo-ul Finalei UEFA Champions League 2011. Datorită culorii roşii şi a designul lor, panelurile unice în formă de stea fac o trimitre subtilă către Crucea Sfantului Gheorghe de pe drapelul britanic, în timp ce steaua portocalie apare ca un simbol al Londrei, un oraş vibrant şi modern.

Mijlocaşul Arsenalului, Samir Nasri spune: “Mingea adidas Finale London are un design cu adevărat special şi îmi doresc să pot juca cu ea în finala Champions League din mai”

Stadionul Wembley găzduieşte finala competiţiei pentru a şasea oară în istorie şi pentru prima dată de la reconstruirea sa.

“Este o motivaţie foarte puternică pentru echipele participante din Londra să aiba finala UEFA Champions League 2011 pe stadionul Wembley şi este grozav că adidas a produs o minge specială pentru a marca momentul” a declarat Salomon Kalou, mijlocaşul echipei Chelsea.

Directorul de competiţii UEFA, Giorgio Marchetti spune: “Finala UEFA Champions League este punctul culminant al fotbalului de club din Europa, iar adidas Finale London, mingea oficială de joc şi simbolul competiţiei, aduce un omagiu evenimentului prin designul său unic.”

adidas Finale London este cea de-a şaisprezecea minge oficială de joc produsă pentru UEFA Champions League, continuând istoria bogată şi evoluţia adidas în domeniul fotbalului. Mingea este va fi disponibilă în curand în toate magazinele adidas din ţara la preţul de 409 lei.

Bucuresti, 07.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *