Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

adidas prezinta Golden Ball +Teamgeist Berlin

adidas a lansat Golden Ball +Teamgeist Berlin, mingea de fotbal cu care se va disputa meciul final din cadrul FIFA World Cup™, in data de 9 iulie, la Berlin. Designul acestei mingi este similar cu designul pentru +Teamgeist, mingea oficiala a FIFA World Cup™, dar detallile de design ale Golden Ball + Teamgeist Berlin sunt poleite cu aur.

Numele, “+Teamgeist Berlin”, face referire atat la spiritul de echipa necesar pentru obtinerea trofeului (teamgeist) cat si la capitala Germaniei (Berlin), orasul in care se va juca finala. adidas Golden Ball este un element binecunoscut in lumea fotbalului, fiind numele trofeului oficial FIFA acordat celui mai bun jucator din cadrul FIFA World Cupä.
“Meciul din finala FIFA World Cup este cel mai important meci din istoria sportului. Nu este un lucru mai maret decat sa ajungi sa joci in finala Cupei Mondiale. De aceea, cred ca o minge special creata pentru acest meci este o idée fantastica” marturiseste Franz Beckenbauer, Presedintele Comitetului de Organizare FIFA World Cup™. “Sigur, mingea va fi tot rotunda, nu forma o vom schimba. Dar un meci special are nevoie de o minge speciala. Si acest meci se va juca cu o minge poleita cu aur, special conceputa pentru finala. Cred ca este nemaipomenit!” completeaza Beckenbauer.

In plus, pentru prima data, fiecare meci din cadrul FIFA World Cupä se va juca cu o minge personalizata cu numele stadionului, numele echipelor si data meciului. Astfel, adidas va oferi FIFA 15 mingi de fotbal personalizate, cate una pentru fiecare meci.
La inceputul anului, adidas a oferit celor 32 federatii calificate cate 20 mingi pentru antrenament, iar inainte de finala fiecare echipa va mai primi un lot de 20 de mingi. In plus, adidas va pune la dispozitie fiecarei echipe 20 mingi Golden Ball +Teamgeist Berlin.
Aceasta noua suplimentare ridica la 2 880 numarul de mingi oferite de adidas FIFA si federatiilor participante.

adidas a inceput productia de mingi de fotbal in 1963 si este lider pe piata, produsele adidas aflandu-se mereu la granita dintre tehnologie si design. Din 1970 adidas a produs mingi de fotbal pentru toate meciurile UEFA si FIFA si va fi partener oficial la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, FIFA 2010 si FIFA 2014.

Bucuresti, 15.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *