free download 78 travel guides written by experts

adidas lansează o nouă provocare: #HOMETEAMHERO

Adresată iubitorilor de mișcare, acțiunea are ca scop susținerea și donarea de fonduri către COVID-19 Solidarity Response Fund

adidas anunță #HOMETEAMHERO Challenge, un eveniment virtual ce îi invită pe toți cei care fac sport să se unească și să își dedice antrenamentele unei cauze comune.

adidas #HOMETEAMHERO

Evenimentul se va desfășura la nivel global în perioada 29 mai – 7 iunie, iar pentru fiecare oră de activitate înregistrată, adidas va dona 1$ către COVID-19 Solidarity Response Fund – fondul global pentru sprijinirea activității Organizației Mondiale a Sănătății. Obiectivul este atingerea unui număr total de un million de ore.

Reunind comunitatea globală de sportivi, provocarea este posibilă datorită colaborării între mai multe aplicații de tracking, precum Garmin, Zwift, Polar, Suunto, JoyRun și aplicațiile proprii adidas – adidas Running și adidas Training – care vor găzdui și o selecție extinsă de antrenamente susținute de sportivi de top, precum: David Alaba, jucător al echipei FC Bayern München, ultramaratonista Sabrina Stanley și jucătorul galez de rugby George North.

Rezultatul acestui efort colectiv este crearea unui eveniment sportiv digital global unde toată lumea este invitată să participe pentru a ajuta la atingerea obiectivului de un milion de ore, valorificând fiecare minut, indiferent de sport, disciplină, nivel de performanță sau stadiu al izolării.

adidas #HOMETEAMHERO

UN MILION DE ORE. FIECARE MINUT CONTEAZĂ.

Scott Zalaznik, Vicepreședinte Senior Digital adidas, a declarat: „În această perioadă, unii dintre sportivii noștri reîncep să iasă pentru a se antrena, în timp ce alții continuă să o facă de acasă. Indiferent de circumstanțe, ceea ce ne unește pe toți este dorința de a face bine, de a ne simți conectați ca o echipă și, cel mai important, de a mulțumi oamenilor din linia întâi, cei care au fost acolo pentru noi în această perioadă dificilă. Aceasta este șansa noastră de a fi acolo pentru cei care au luptat pentru noi.”

Această provocare este cea mai recentă inițiativă adidas care are ca scop menținerea comunității sănătoase, active și conectate, într-un moment în care întreaga lume se adaptează la o nouă etapă.

#HOMETEAMHERO este parte a eforturilor adidas de a asigura ajutor acolo unde este nevoie cel mai mult.

Alătură-te provocării #HOMETEAMHERO

1. Descărcă aplicația adidas Running sau adidas Training, creează un cont sau conectează-te cu un cont existent.

2. (Opțional): conectează contul Garmin / Polar / Suunto / Zwift cu contul din aplicația adidas Running.

3. Înscrie-te la provocarea #HOMETEAMHERO începând cu 19 mai: https://adirun.app/YgfS

4. Înregistrează activitățile tale sportive în intervalul 29 mai – 7 iunie, iar adidas va dona 1$ pentru fiecare oră introdusă, cu scopul atingerii unui număr de un milion de ore.

5. Activitățile sportive eligibile: alergare, antrenament (aplicația Adidas Training), mers, ciclism, antrenament de forță, aerobic, antrenament pe banda de alergare, ergometru, drumeție, ciclism montan, yoga, exerciții pe bicicleta eliptică, mers pe role, nordic walking, ciclism rutier, activitate în scaun cu rotile, alergarea pe munte, ciclism, spinning, alergare virtuală, ciclism virtual, skateboarding, fotbal, baschet, dans, tenis, rugby, box.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII, URMĂREȘTE @ADIDAS PE INSTAGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *