free download 78 travel guides written by experts

adidas lanseaza campania de Craciun “Povestea lui Ebenezer Snoop”

adidas prezintă noua campanie de Crăciun, care îi are printre eroii principali pe Ilie Năstase, Snoop Lion (ex Snoop Dogg), David Beckham și Rita Ora. Întregul fir al campaniei „Povestea lui Ebenezer Snoop” se desfășoară în jurul unui film online, în care Snoop Lion, interpretând personajul Ebenezer Snoop, povestește despre importanța spiritului Crăciunului. Povestea continuă pe pagina de Facebook, unde utilizatorul este invitat să verifice dacă este, și el, Ebenezer.

“Povestea lui Ebenezer Snoop” este o călătorie virtuală a consumatorului, împreună cu Snoop Lion și skateboarderul Mark Gonzales, într-o lume ilustrată de artistul JJ Sedelmaier, cel care i-a creat pe Beavis & Butthead. Urmând întâmplările din Poveste de Crăciun, scrisă de Charles Dickens, Ebenezer Snoop este vizitat de Fantomele Sărbătorilor Trecute (Stan Smith), Prezente (David Beckham) și Viitoare (Derrick Rose și Rita Ora), care îi arată cum a fost, este și cum va fi viața lui, în cazul în care rămâne Ebenezer.

Ebenezer You este aplicația de Facebook lansată de adidas și Ebenezer Snoop pentru utilizatori, în care aceștia pot afla dacă sunt, și ei, la fel ca Snoop. Fiecare persoană pornește într-o călătorie personalizată, în care Ebenezer Snoop analizează comentariile, răspunsurile date invitațiilor la diverse evenimente și urările postate de către utilizatori pe profilurile prietenilor.

Aplicația are ca personaje personalități din lumea sportului, a muzicii și a artelor, cum ar fi: Ilie Năstase, Stan Smith, Jeremy Scott, Dani Alves, Joe Tsonga, Steve Aoki, Yohan Blake, Andy Murray, Dwight Howard și mulți alții, toți desenați de JJ Sedelmaier.

“Campania de sărbători Povestea lui Ebenezer Snoop vorbește, în stilul adidas, despre importanța sărbătorilor de iarnă. Ebenezer Snoop este un personaj care era înconjurat de prieteni, însă și-a pierdut spiritul Crăciunului și acum ne propune și nouă să verificăm dacă suntem în aceeași situație . Pentru această campanie am folosit personalități cunoscute la nivel internațional, pe care le recunosc cu ușurință atât tinerii, cât și adulții și am creat o poveste amuzantă, care își propune să le amintească utilizatorilor de spiritul Crăciunului“, spune Christy Kilmartin, Brand Marketing Director, adidas AG.

Verifică și tu dacă ai ceva în comun cu Ebenezer Snoop, aici: //apps.facebook.com/adidasebenezeryou/.

Bucuresti, 27.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *