free download 78 travel guides written by experts

adidas este noul Furnizor Oficial de echipament pentru U Craiova

U Craiova şi adidas au semnat un contract de colaborare, adidas devenind Furnizorul Oficial de echipament sportiv al clubului pentru următorii doi ani.

Brandul nr. 1 din lume în echipamente de fotbal a reluat legătura istorică, începută în anii 80, când U Craiova devenea primul club, cu echipament adidas, calificat în semifinalele Cupei UEFA.

adidas va realiza şi va furniza modele de top şi echipament performant de înaltă tehnologie. Primii jucători ai U Craiova care au îmbrăcat echipamentul adidas au fost Mădălin Ciucă, căpitanul echipei, cât şi Andrei Prepeliţa şi Ciprian Tănasa, ultimele achiziţii ale lui Adrian Mititelu şi Florin Cioroianu.

“Este o onoare pentru noi să colaborăm din nou cu adidas. Am fost primul club al anilor 80’ echipat în adidas şi calificat în semifinalele Cupei UEFA. Sperăm că parteneriatul cu adidas va fi de bun augur şi ne dorim ca împreună să obţinem mari victorii şi să ajungem cât de curând în semifinalele altei cupe UEFA”, a declarat Adrian Mititelu, patronul clubului U Craiova.

adidas este de asemenea furnizorul de echipament sportiv al unor cluburi de renume internaţional precum Chelsea, AC Milan, Real Madrid, Bayern Munchen etc.
“Avem echipamentul unora dintre cele mai mari echipe de fotbal din lume. Acum trebuie să şi jucăm ca ei şi să nu ne dezamăgim suporterii. Asta este cel mai important lucru”, a spus Andrei Prepeliţa.

Reprezentantul adidas Tiberiu Almaghe a declarat la rândul său că: “După o lungă perioadă de timp, adidas şi U Craiova sunt din nou împreuna şi  U Craiova devine din nou prima echipă de Liga 1 echipată în adidas, aşa cum a fost şi în anii 80’. Combinând istoria remarcabilă a brandului adidas şi specializarea sa în sporturi tehnice cu istoria bogată a U Craiova, cu pasiunea jucătorilor pentru victorie şi cu milioanele de suporteri, vom crea cea mai bună echipă a României”.  

Bucuresti, 6.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *