free download 78 travel guides written by experts

adidas aduce in Romania revolutionara gheata de fotbal adipower Predator®

adipower Predator® – cea mai precisă gheata Predator® de până acum

adipower Predator ®, revoluţionară gheată de fotbal creată pentru a răspunde exigenţelor fotbalului modern, a ajuns şi în magazinele din România. Versiunea 2011 a binecunoscutei ghete Predator® încorporează tehnologii unice pentru controlul maxim al mingii.

adipower Predator® prezină tehnologia numită "Elementul Predator®", reproiectată pentru controlul perfect al mingii. Elementul Predator®, prezent pe partea centrală a ghetei, este o componentă din cauciuc siliconat injectat, îmbinată pe materialul de bază. Cauciucul siliconat creşte efectul mingii când aceasta este lovită, pentru a asigura un control perfect, indiferent de condiţiile meteo. Îmbunătăţirile continue aduse Elementului Predator® au transformat adipower Predator® în cea mai precisă gheată Predator® de până acum.

Noua gheată integrează şi Sprint Frame, o revoluţionară structură a tălpii, prezentă şi la adizero F50, ce reducere greutatea ghetei cu 25%, pentru a ajunge la 230g. Sprint Frame creează stabilitate prin geometrie, în timp ce reduce numărul de straturi de materiale utilizate, precum şi greutatea totală a ghetei.

La fel ca în cazul modelelor Predator® precedente, noul adipower Predator® dispune de tehnologia Powerspine care minimizează pierderea de energie în timpul unei lovituri prin reducerea refelxului de îndoire a zonei din faţă a piciorului. Canelurile flexibile Powerspine oferă, de asemenea, o mişcare confortabilă în timpul alergării prin menţinerea extrem de flexibilă a elementelor în direcţia corectă.

"Exista un nou tip de jucători care necesită un nou tip de gheata Predator ®. Aceşti jucători sunt tineri, încrezători şi au talentul şi capacitatea de a controla jocul după bunul plac. Cu ajutorul tehnologiilor noului adipower Predator®, cum ar fi Sprint Frame, Powerspine şi elementul Predator ® reproiectat, ei stăpânesc jocul", spune Aubrey Dolan, manager de produs pentru adipower Predator®

Beneficiile suplimentare includ călcâiul căptusit cu o piele ecologică Alcantara, moale şi confortabilă, exteriorul din piele Taurus, pentru un calapod cât mai confortabil, talpă Traxion® configurată pentru aderenţă optimă, distribuirea perfectă a presiunii crampoanelor pe teren şi o nouă configuraţie hibridă a crampoanelor – un amestec interschimbabil de crampoane din aluminiu şi TPU turnat pentru teren normal.

Jucători de talie mondială, precum Nani (Manchester United FC), Xavi (FC Barcelona), Van Persie (Arsenal FC), Kaka (Real Madrid FC) şi Gerrard (Liverpool FC) au testat şi au contribuit la dezvoltarea adipower Predator®.

Noua gheată de fotbal adipower Predator® este disponibilă în toate magazinele adidas Sport Performance din Bucureşti şi din ţara la pretul de 739 lei.

Bucuresti, 05.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *